Eva Jinek wil geen eigen reallifesoap

Geplaatst op Mon 18 Sep 2017 om 11:00

NPO 1-ster Eva Jinek ziet een eigen reallifesoap niet zitten. Het is onverenigbaar met het presentatoren van een serieuze late-night-talkshow. Dat heeft de KRO-NCRV-ster gezegd tegen André Hazes jr. in zijn SBS 6-soap Ik Haal Alles Uit Het Leven. Hazes vroeg aan Jinek of zij ook geen eigen soap wil. “Ik denk dat ik dan geen talkshow meer kan presenteren. Dat mensen dan denken dat ik gek ben. Dat denk ik wel. Ik denk dat het problematisch zou zijn“, antwoordde ze.

Mensen die actualiteiten-televisie maken kunnen volgens Jinek niet te veel van zichzelf laten zien. “Ik moet ook een bepaalde rol vervullen aan tafel, bijvoorbeeld als politici komen“, legt ze uit.

Ze vervolgt: “Als ik de avond ervoor drie kwartier tegen een kat heb staan ouwehoeren – dat haal ik moeiteloos – en je als kijker dat soort waanzin zit, en de dag erna moet ik zeggen: ‘Mark Rutte, hartelijk welkom’, dan botsen die twee werelden. Dat is moeilijk.”

Daarom is Jinek selectief in wat ze van zichzelf laat zien. “Ik moet een soort autoriteit behouden door niet álles te laten zien op tv.”

Hazes liet in zijn soap weten fan te zijn van Jinek: “Mensen waarschuwen mij weleens over Eva, van: ‘Pas op, ze is sceptisch en heeft echt een mening en is streng’, maar de keren dat ik er nu ben geweest was het altijd gezellig.

Foto: SBS
8 Reacties op “Eva Jinek wil geen eigen reallifesoap”


 1. LD

  Hou dit vast Eva, nooit doen!

 2. Pjotter

  Alleen al de stupiditeit van dat snotjong om het Jinek te vragen getuigt al van een domme gozer, maar ja wat wil je…

 3. 80

  Jinek heeft dus binnekort een real life soap

 4. Jeva Inek

  @80 Nope!

 5. Mwaaah

  Ja wat valt er te zeggen over deze vrouw

  Omhoog gen eukt dankzij misbruik van succesvolle mannen te maken
  Heel nobel en netjes

 6. Norvo

  ;-) Eva blieft geen real life soap, maar leent zich wel voor twee zeer persoonlijke reisjes naar de VS terwijl de camera haar voortdurend volgt?

 7. henry

  Ik zou d’r doen, en hard ook.

 8. Reactie

  Eva Jinek is een eenzaam, hopeloos vrouwtje met een identiteitscrisis.
  Ze weet zelf niet wat of wie ze is, wil zeer graag een gezin, maar kan niet 1 relatie houden.
  Ik heb best medelijden met haar.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.