‘Er is iets goed mis met RTL 4-ster Linda de Mol’

Maarten van Rossem heeft sterk het vermoeden dat er iets goed mis is met tv-koningin Linda de Mol. Dat geeft hij aan in een vraaggesprek met weekblad Story. Van Rossem wordt gevraagd aan welke tv-ster hij zich het meest ergert. “Ik houd daarvan geen lijst bij, maar Linda de Mol met dat vreselijke tulpenprogramma scoort heel hoog. De titel is mij niet bekend omdat ik als de wiedeweerga naar mijn werkkamer verdwijn als dat flutprogramma door mijn vrouw wordt opgezet.

Hij doelt op Ik Hou Van Holland, dat dit seizoen voorlopig in de ijskast is gezet door de programmaleiding van RTL 4. En dat is maar goed ook, want Van Rossem trok het programma, en met name de rol van De Mol daarin, totaal niet. “De blijdschap van mevrouw De Mol kent geen grenzen.”

De tv-personality hekelt haar gegiechel. “Het is meer dan eens voorgekomen dat ik nietsvermoedend een uur later terug beneden kwam en mevrouw De Mol nog stééds gierend van de lach over dat scherm denderde. Volgens mij is er dan iets goed mis en moet je dringend nagekeken worden.”

Nu is De Mol nog altijd de koningin van de Nederlandse televisie. Maar wat vindt hij eigenlijk van de koningin van ons land, Máxima? “Het zijn ongetwijfeld leuke mensen. Maar het instituut dat ze vertegenwoordigen neem ik niet serieus.”

Erger nog vindt hij de dames die op Prinsjesdag voor dag en dauw opstaan om een glimp op te kunnen vangen van het koninklijk paar. “Geloof mij: dit is anno 2017 écht geen normaal gedrag!

Het Story-interview met Maarten van Rossem kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen