‘Er is iets goed mis met RTL 4-ster Linda de Mol’

Geplaatst op Sun 24 Sep 2017 om 12:37

Maarten van Rossem heeft sterk het vermoeden dat er iets goed mis is met tv-koningin Linda de Mol. Dat geeft hij aan in een vraaggesprek met weekblad Story. Van Rossem wordt gevraagd aan welke tv-ster hij zich het meest ergert. “Ik houd daarvan geen lijst bij, maar Linda de Mol met dat vreselijke tulpenprogramma scoort heel hoog. De titel is mij niet bekend omdat ik als de wiedeweerga naar mijn werkkamer verdwijn als dat flutprogramma door mijn vrouw wordt opgezet.

Hij doelt op Ik Hou Van Holland, dat dit seizoen voorlopig in de ijskast is gezet door de programmaleiding van RTL 4. En dat is maar goed ook, want Van Rossem trok het programma, en met name de rol van De Mol daarin, totaal niet. “De blijdschap van mevrouw De Mol kent geen grenzen.”

De tv-personality hekelt haar gegiechel. “Het is meer dan eens voorgekomen dat ik nietsvermoedend een uur later terug beneden kwam en mevrouw De Mol nog stééds gierend van de lach over dat scherm denderde. Volgens mij is er dan iets goed mis en moet je dringend nagekeken worden.”

Nu is De Mol nog altijd de koningin van de Nederlandse televisie. Maar wat vindt hij eigenlijk van de koningin van ons land, Máxima? “Het zijn ongetwijfeld leuke mensen. Maar het instituut dat ze vertegenwoordigen neem ik niet serieus.”

Erger nog vindt hij de dames die op Prinsjesdag voor dag en dauw opstaan om een glimp op te kunnen vangen van het koninklijk paar. “Geloof mij: dit is anno 2017 écht geen normaal gedrag!

Het Story-interview met Maarten van Rossem kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
44 Reacties op “‘Er is iets goed mis met RTL 4-ster Linda de Mol’”


 1. Fred

  Volgend jaar zit de Mol bij SBS

 2. pretext

  volgend jaar zit heel RTL zonder werk, op Voetbal Inside na.

 3. Marc E. Putto

  Belegen brombeer, steeds hetzelfde kunstje opvoeren.

 4. Ger

  Linda zat waarschijnlijk in de snackbar toen de hersens werden uitgedeeld want dat mens lacht en giert werkelijk overal om.
  Wat een verschil met hoe ze was in haar leuke tijd bij de tros toen ze nog een mooie vrouw was.

 5. Tvjunkie

  Het is niet de keuze van programmaleiding maar van Linda zelf…..weer flutbericht van MC

 6. Henk

  Van Rossem heeft groot gelijk. Ergerlijke debielentelevisie.

 7. Walgie fent

  Goedenmiddag meneer van Rossum. Heeft u zin om mee te doen in een rondje RTL afzeiken? Oh ja hoor, Zet de microfoon maar neer. Zal ik ff leeglopen. Zo, even de broek naar beneden en naar voren buigen. Hrrrrmmmm. Aaahh, oh wacht nog even een restje over de nederlandse bevolking heen spuiten. Zo, dat is er uit. Die plopkap moet je wel even wassen hoor. Uurtje factuurtje, he? Ok, groetjes!

 8. PIETER

  DE KONINGIN FAALT!
  Linda is duidelijk van haar troon gevallen. en komt na de val van RTL niet meer terug op tv, en dat weten een heleboel insiders dus het stroop likken en dr bij blijven is in gang gezet , en oh, wat zouden de BNNER in de b- c klasse graag bij SBS een programma willen doen
  Ja als je goed de vehalen / items leest van afgelopen maanden is de stroop pot al klaar gezet door vele. Personeelzaken bij TALPA krijgt het nog druk op het mediapark!
  ben ook bang dat RTL NEDERLAND als tv zendergroep de 2020 niet haalt
  en John de Mol met zijn SBS zal zegevieren als grootse com. radio en tv groep van Nederland Maar of de bejaarde sterren die dan in de 60 lopen ook welkom zijn dat betwijfel ik ! En voor mij is er nog steeds èèn tv koningin en koningin moeder van de TV aller tijden ,en dat is Mies Bouwnan

 9. Matty

  U doet uw naam heel veel eer aan Walgie fent…….. Walgelijk
  !

 10. Happy Doggy.

  @Henk
  Sun 24 Sep 2017 om 13:19

  Wat een reactie zeg, schaam je je niet tegenover de mensen die met zo`n kind zitten.?

  Denk even na voor je zoiets neer zet.
  Er zijn maar genoeg mensen die Linda leuk vinden, en dat zijn echt geen debielen hoor.

 11. Henk

  Bek dicht, debieltje.

 12. Henk

  Alsof jij zo normal praat. “Zo`n kind”. Wat respectloos. En sowieso dat je medelijden hebt met de ouders, wat dacht je van met de debiel zelf? Nee, die zijn toch te achterlijk om medelijden mee te hebben, hey Happy Dildo!

 13. Wolf

  Totaal eensch met Maarten van Rossem. Zeer goede analyse.

 14. JM

  Als Linda weer eens lacht of moet gieren om het een of ander ben ik altijd bang dat er wat in haar gezicht kapotscheurt.
  Zo onnatuurlijk en nep ziet t eruit. Alsof de boel met nietjes bij elkaar wordt gehouden.
  Nee, Linda is op haar retour; (allang) hoogste tijd voor nieuw en jong talent.

 15. Uhhh

  Gister viel ik middenin de verkleedshow van Linda met Winston en zijn vrouw. Op zich niet eens zo heel erg. Emo-tv met als basis de ontroering om je partner opeens als een oud besje te zien. Maar dan ineens de vraag van Linda ‘waar Winston zijn vrouw voor zou willen bedanken’… Toen ben ik direct afgehaakt.

 16. OmTeGieren

  Wat is er nou weer mis met het woord debiel

 17. Evert Zeefout

  Van Rossum is een one-trick pony: hij kan alleen afzeiken. Linda speelt wat iedereen wil; niet te slim, geen ideaal figuur, lekker giechelen, niet te hip en een hart voor minder bedeelden. Ze is een typetje, maar geen geestelijk gestoorde.

 18. Mieke

  De waarheid mag ook weleens gezegd worden het is een giechelende kinder crèche

 19. Taco

  Als Linda begint te gieren lijkt het of haar neus tussen der ogen zit,heel eng.

 20. David

  Alle BN’ers voeren een kunstje op op de televisie. Dan lachen ze, steken ze de duimen omhoog en zijn ze heel ad-rem. Dat word je daar geleerd vanaf het moment dat je binnenstapt. De kijker wil graag energie zien, ook al is het deels gemaakt…

  Ben alleen bang dat BN’ers soms vergeten dat het maar een kunstje is…

 21. El

  *Grinnikt

 22. PA-V-H

  De sekte RTL staat op springen

 23. Arie

  Klopt wel. Geldt ook voor Chantal Jansen. Er is iets mis. Deze dames waren vroeger, naar mijn mening, niet vervelend of kwamen verwaand over, het laatste jaar is dat wel zo. Jammer eigenlijk want het Amsterdams volk en Volendamse volk wat RTL4 hoofdzakelijk bediend is vrij gewoon gebleven, ahum.

 24. Luuk

  Kijk nou eens hoe dat stel mislukkelingennvan nietszeggende BN’ers hun zakken vullen, gigantisch. Lacheeuuu hun lul uit de broek met zoveel dom volk wat kijkf naar die verschrikkelijke bagger die RTL iedere avond uitzend.

 25. Graaf Volkert

  Van Rossem for president!
  Hij heeft helemaal gelijk. Ik deel dezelfde ergernis.
  Ik haat Ik Hou van Holland
  Die Linda is zo gemaakt, zo aanstellerig, zo nep. Brrrrr.

 26. Graaf Volkert

  Ik haat ik haat ik haat ik haat ik haat ik haat ik haat!
  Ben godverdome net een Moppersmurf…

 27. echtwaar

  Er is iets goed mis met Linda de Mol. Dat kan je wel zeggen! Iets heel erg mis zelfs. Is het normaal dan dat iemand zo onophoudelijk aan het lachen is? Je wordt er gestoord van. Zou ze aan de pillen zijn?

 28. Mark2

  Zure reactie van van Rossum. Denk dat Linda de mol toch echt wel nog steeds de ster van tv is. Al jaren!!! Je kunt haar leuk vinden of niet.. ze kan absoluut presenteren!

 29. Graaf Volkert

  Lol, alsof er ook maar zoiets bestaat als “de” ster van tv. Mafkees.

 30. Gekkigheidhier

  Wat er mis is met deze vrouw is haar WHITE PRIVILEGE.
  En niet dat ze onbekommerd leeft zoals de gemiddelde blonde Nederlandse, maar
  Omdat haar welvaart en positie op tv steeds doorzichtiger wordt in zijn oneerlijkheid.
  .
  Het is me dan ook niet vreemd dat mevrouw loopt te schnabbelen als een nibbit, om haar sympathieke imago te behouden, het liefst via hele doelgroepen ineen x(overgewichten, piet haters, pisslikkers, etc)
  Ondertussen lacht ze haar groter wordend ongemak steeds verder weg met dat ge tier, alsof ze continue aanvoelt, hoe en waarom de situatie awkward is en er niets anders tegen kan dan steeds harder lachen, als zo’n wit mokkel die meedoet aan een tuperwaire feestje van gekleurde vrouwen, maar stiekem steeds denk (met de stem van een giel beelen “ik ben aapjes kijken hihi lekker aapjes kijken” “oooh wat heb ik het toch getroffen!!! Kan de slankste niet meer zijn maar geld en welvaart heb ik nog wel!! Lang leve mijn mollebroeder!!”

 31. Otto Groeneveld

  Haar white privelege wat ben jij 18.41 voor vreselijke gefrustreerde soepkip. Pleur lekker naar Afrika of iets dergelijks, mafketel.

 32. Tv dokter

  @Graaf Volkert: Wordt het niet is tijd voor een tijdje lang in een bosrijke omgeving ff bijkomen in een strakke witte jas?

 33. Graaf Volkert

  Ik denk het wel.
  Dus ga maar gauw.
  We zullen je niet missen hier. Doeiiii!!

 34. Maggoos

  Ik vind Linda de Mol een leuke spontane vrouw. Spreekt netjes , leeft mee en luistert naar mensen. Die lach vind ik juist aandoenlijk, ik geloof haar meer dan vele andere presentators. Ik vind haar natuurlijk overkomen wat anderen ook zeggen. Jammer van de botox maar verder een echte topvrouw die helemaal niet arrogant overkomt.

 35. Sunny

  Linda heeft nooit het achterste van haar tong laten zien en dat gaat nu tegen haar werken… Al zegt iemand tegen haar: ‘ik vind je stom, ik vind je lelijk, ik vind je talentloos’, dan nog krijgt ze het voor elkaar om te lachen en vriendelijk te blijven. Is toch niet gezond…

  Ze kan zichzelf nog redden door een keer een talkshow te doen waarin ze ‘all the way’ gaat en haar eigen mening geeft. Ipv dat veilige showbizzlachje. De mensen kennen het trucje nu wel…

 36. Jerard Goling

  Prachtige kerel, die Van Rossem! Ben het vaak met hem eens, en ook nu weer. Ik vind Linda de Mol ook afschuwelijk. Dat mens kan nooit, maar dan ook écht NOOIT normaal doen. Ze kan alleen maar gemaakt doen, en dat heeft mevrouw zichzelf gewoon aangeleerd. Daarnaast is ze ook veel de ijdel, en doet ze er alles aan om jong te blijven. Dan denk ik: mens, accepteer nou eens gewoon dat je ouder wordt, dat je een vijftiger bent. Je kan niet eeuwig jong blijven! Zelfde geldt trouwens voor Patricia Paay. Dat zulke mensen het überhaupt nog volhouden, onbegrijpelijk…

 37. R

  Linda is vriendelijk, beschaafd en ziet er altijd fris en goed verzorgd eruit. Blijkbaar is dit niet meer normaal in dit land.

 38. Zielig

  Je kan wel zien welke (Staats tv) adapten, een enkele daargelaten, op zondagmiddag niets te doen hebben behalve domme berichtjes achterlaten op deze site!
  Wat een leven moet je dan hebben. Zielig!

 39. Polleke

  De eeuwige trol blijft tikken

 40. Klaas

  Linda Wendy Chantal tis allemaal niks,overdreven lachen en gieren daar zijn ze goed in. Linda moet snel stoppen met tv, te oud , kan echt niet meer.

 41. Ronald

  @zielig Je hebt het over je zelf?

 42. Silvana

  Laat iedereen eerst naar hun zelf kijken voordat ze een mening hebben je hoeft niet te kijken naar de programma’s vind het knap dat mensen lopen te ouwehoeren over Linde de Mol dan kijk je er toch naar.ik vind het een spontane vrouw wees blij dat we nog een beetje progamma’s hebben wat gezelligheid brengt er is tegenwoordig alleen maar ellende op tv

 43. dr phil

  ik vind dat Silvana Simons terug op tv moet en nu zeker nu wij tegen sinterklaas aan lopen dan heeft die z.w.a.r.t.e. mevrouw ook weer iets te zeggen en als zij dan ook Tanja Jess er bij gooit dan zijn zij bij rtl tot nieuwjaar onder de pannen

 44. Erik

  Nadat we elke week in RTL Boulevard het nieuwe gewicht van Linda kregen voorgeschoteld ben ik afgehaakt bij deze dame.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.