Catherine Keyl gaat BN’ers interviewen voor Story

Tv-legende Catherine Keyl gaat aan de slag als interviewer voor weekblad Story, dat met een bereik van 810.000 mensen een van de tien grootste publieksbladen van Nederland is. Dat heeft uitgeverij Sanoma laten weten. Story lanceert deze week de nieuwe rubriek Catherine & Co, waarin Keyl praat met collega-BN’ers als Laura Fygi, Dirk Zeelenberg, Tineke Schouten en Ans Markus. “Veel van de door mij geïnterviewde bekendheden ken ik uit het wereldje, zoals dat heet“, legt ze uit.

Contacten in de showwereld zijn vaak erg oppervlakkig, aldus Keyl. “Je weet maar weinig van elkaar, daar zijn de contacten te vluchtig voor. Het interviewen van hen leek me daarom extra leuk. Ik rijd met veel voorpret naar ze toe, en neem bij hen aan de keukentafel alles in me op.”

Thuis werkt ze het gesprek uit. “Als ik dan achter mijn bureau hun kleurrijke verhalen uitwerk, word ik daar zó gelukkig van. Componeren met woorden, noem ik dat.”

Op mijn eerste interviews heb ik van de betrokkenen positieve reacties gehad. Hopelijk geldt dat vanaf deze week ook voor de lezers en lezeressen van Story – voor hen maak ik de interviews immers. Dat ik mijn interviews met zó veel mensen kan delen, vind ik geweldig!

Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker weet met Keyl een grote naam aan zijn blad te binden. “Ik ben er trots op dat vakvrouw Catherine zich voor deze interviews aan Story verbonden heeft. Ik voorzie dat onze lezers en lezeressen zich graag door haar laten meevoeren in de bijzondere verhalen die haar collega-BN’ers haar vertellen. Mogelijk krijgt de samenwerking met Catherine na deze serie een follow-up“, zegt hij.

Voor de persfoto met haar baas Guido den Aantrekker droeg Keyl een rood ensemble. Het is niet de eerste keer dat ze dit stuk draagt. Vorige week droeg ze het al tijdens het Mediaforum van NPO Radio 1.

Foto: Edwin Smulders, persbericht Sanoma

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen