Catherine Keyl gaat BN’ers interviewen voor Story

Geplaatst op Tue 19 Sep 2017 om 17:45

Tv-legende Catherine Keyl gaat aan de slag als interviewer voor weekblad Story, dat met een bereik van 810.000 mensen een van de tien grootste publieksbladen van Nederland is. Dat heeft uitgeverij Sanoma laten weten. Story lanceert deze week de nieuwe rubriek Catherine & Co, waarin Keyl praat met collega-BN’ers als Laura Fygi, Dirk Zeelenberg, Tineke Schouten en Ans Markus. “Veel van de door mij geïnterviewde bekendheden ken ik uit het wereldje, zoals dat heet“, legt ze uit.

Contacten in de showwereld zijn vaak erg oppervlakkig, aldus Keyl. “Je weet maar weinig van elkaar, daar zijn de contacten te vluchtig voor. Het interviewen van hen leek me daarom extra leuk. Ik rijd met veel voorpret naar ze toe, en neem bij hen aan de keukentafel alles in me op.”

Thuis werkt ze het gesprek uit. “Als ik dan achter mijn bureau hun kleurrijke verhalen uitwerk, word ik daar zó gelukkig van. Componeren met woorden, noem ik dat.”

Op mijn eerste interviews heb ik van de betrokkenen positieve reacties gehad. Hopelijk geldt dat vanaf deze week ook voor de lezers en lezeressen van Story – voor hen maak ik de interviews immers. Dat ik mijn interviews met zó veel mensen kan delen, vind ik geweldig!

Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker weet met Keyl een grote naam aan zijn blad te binden. “Ik ben er trots op dat vakvrouw Catherine zich voor deze interviews aan Story verbonden heeft. Ik voorzie dat onze lezers en lezeressen zich graag door haar laten meevoeren in de bijzondere verhalen die haar collega-BN’ers haar vertellen. Mogelijk krijgt de samenwerking met Catherine na deze serie een follow-up“, zegt hij.

Voor de persfoto met haar baas Guido den Aantrekker droeg Keyl een rood ensemble. Het is niet de eerste keer dat ze dit stuk draagt. Vorige week droeg ze het al tijdens het Mediaforum van NPO Radio 1.

Foto: Edwin Smulders, persbericht Sanoma
15 Reacties op “Catherine Keyl gaat BN’ers interviewen voor Story”


 1. B

  Leuk!

 2. B

  Catherine is top! En kwaliteit!

 3. Mwaaah

  Zijn de bners nog niet op ?

 4. frans

  Heel Holland bakt bn..ers…het houdt niet op niet vanzelf

 5. johnn

  ja katrien, jij kent ze wel, maar ze kennen jou niet,
  een paar nederlandse c sterretjes zullen je kennen,
  die volendammertjes en die kampertjes, en viola holt,

 6. Rubicon

  Terecht. Heeft best lang geduurd maar uiteindelijk kom je daar waar je thuis hoort. Je bent waarvoor je schrijft. Story. Neem aan dat we afscheid van haar nemen bij het mediaforum. Was sowieso inhoudelijk al flinterdun

 7. Janson

  Sooww wat ziet die Keyl eruit zeg,lijkt wel of ze uit het noorden komt.

 8. frans

  Kots misselijk van die nep bn…ers

 9. Laurens

  Bah, ik hoop voor haar dat ze niet een groep Noordelingen tegenkomt, anders kan het nog wel eens een #CatherineOut worden.

 10. Otto Groeneveld

  Goh wat een vreselijke lelijke vrouw is het toch. Eng mens zeg.

 11. j. polakje

  Veel haat jegens haar is ingegeven door antisemitisme; Catherine keyl is een ervaren vrouw die heel goed weet hoe de televisiewereld in elkaar steekt.

 12. Giel

  Wel fijn dat ze even zegt dat mediamensen het mediawereldje het wereldje noemen.

  Ook haar vondst ‘componeren met woorden’ vind ik erg knap gevonden. Zelf noem ik schrijven altijd ‘tegelzetten met letters’. Maar dit is duidelijk beter.

 13. Meta

  Haar neus lijkt wel te groeien…

 14. Martin

  Met een oplage van minder dan 70.000 ,een bereik van 810.000 mensen.

 15. Santegoeds

  Story is het kleinste roddelblad. Prive en Weekend nummer 1 en 2, dan met afstand Party en daarna pas de Story. Ik denk niet dat Keyl daar verandering in gaat brengen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.