Carlo Boszhard vreest voor kijkcijfers van vanavond

Het is een spannende avond voor Carlo Boszhard. De presentator komt op prime time met zijn eerste programma sinds hij zijn vaste baken Carlo’s TV Café is kwijtgeraakt: Een Goed Stel Hersens (samen met Nicolette Kluijver). De 48-jarige tv-ster heeft recentelijk een nieuw tweejarig contract getekend bij RTL 4, maar de kijkcijfers van zijn nieuwe show zullen toch een stempel drukken op zijn nabije tv-toekomst. En in De Telegraaf bekent de presentator dat hij zich een beetje zorgen maakt.

De vooruitzichten zijn niet heel positief: RTL 4 is het tv-seizoen 2017-2018 magertjes begonnen. Sinds de start vorige week maandag heeft doordeweeks geen enkel programma op prime time meer dan een miljoen kijkers getrokken. Zelfs Geer & Goor Stevig Gebouwd niet, dat vanavond om half negen te zien is en de lead-in vormt van Een Goed Stel Hersens.

Een Goed Stel Hersens neemt het om 21.30 uur op tegen Ilse’s Veranda op NPO 1, het laatste halfuur van Expeditie Robinson op RTL 5, voetbal op RTL 7 en de Frank Masmeijer-documentaire op SBS 6.

Boszhard: “Tegenover het laatste half uur van Expeditie Robinson en Vitesse tegen Lazio, dat kan nog lastig worden…

Een Goed Stel Hersens is een informatieve spelshow waarin bekende Nederlandse hun gezamenlijke hersencapaciteit verkennen. De stellen gaan de uitdaging aan en zetten samen hun hersens in voor een door hun zelf gekozen goed doel.

Foto: RTL 4

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen