Carlo Boszhard heeft begrip voor exit Carlo’s TV Café

Carlo Boszhard heeft er begrip voor dat zijn baas Erland Galjaard na twee jaar de stekker uit zijn zondagshow Carlo’s TV Café heeft getrokken. Dat geeft de presentator vandaag aan in De Telegraaf. Carlo’s TV Café, dat twee jaar geleden Carlo & Irene: Life 4 You opvolgde, heeft dit seizoen plaatsgemaakt voor de nieuwe weekendeditie van RTL Boulevard. Boszhard begrijpt dat daarvoor gekozen is. “Als ik zenderbaas was geweest, had ik het ook gedaan“, zegt de 48-jarige televisiester.

Het is ook een kwestie van geld, meent Boszhard. “Ons programma is veel duurder om te maken en dat je Boulevard ook in het weekend wilt hebben, is eveneens logisch.”

Hij vervolgt: “Plus: na elk jaar veertig zondagen live op tv, zeventien jaar lang, vind ik het wel lekker om dat niet meer te doen en het creëert ruimte voor nieuwe programma’s.”

Donderdag begint zijn nieuwe prime-time-show Een Goed Stel Hersens, dat hij samen met Nicolette Kluijver presenteert. “Leuk, een hele andere generatie. Ik leer van haar en zij van mij.”

Het Telegraaf-interview met Carlo Boszhard kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen