Carlo Boszhard heeft begrip voor exit Carlo’s TV Café

Geplaatst op Wed 13 Sep 2017 om 13:29

Carlo Boszhard heeft er begrip voor dat zijn baas Erland Galjaard na twee jaar de stekker uit zijn zondagshow Carlo’s TV Café heeft getrokken. Dat geeft de presentator vandaag aan in De Telegraaf. Carlo’s TV Café, dat twee jaar geleden Carlo & Irene: Life 4 You opvolgde, heeft dit seizoen plaatsgemaakt voor de nieuwe weekendeditie van RTL Boulevard. Boszhard begrijpt dat daarvoor gekozen is. “Als ik zenderbaas was geweest, had ik het ook gedaan“, zegt de 48-jarige televisiester.

Het is ook een kwestie van geld, meent Boszhard. “Ons programma is veel duurder om te maken en dat je Boulevard ook in het weekend wilt hebben, is eveneens logisch.”

Hij vervolgt: “Plus: na elk jaar veertig zondagen live op tv, zeventien jaar lang, vind ik het wel lekker om dat niet meer te doen en het creëert ruimte voor nieuwe programma’s.”

Donderdag begint zijn nieuwe prime-time-show Een Goed Stel Hersens, dat hij samen met Nicolette Kluijver presenteert. “Leuk, een hele andere generatie. Ik leer van haar en zij van mij.”

Het Telegraaf-interview met Carlo Boszhard kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
18 Reacties op “Carlo Boszhard heeft begrip voor exit Carlo’s TV Café”


 1. timo

  Wij ook…programma was ook niet te doen….ging nergens over….

 2. Andreas

  En hier zal ook wel geen tweede seizoen van komen…

 3. Von Metternich

  Hij vervolgt: “Plus: na elk jaar veertig zondagen live op tv, zeventien jaar lang, vind ik het wel lekker om dat niet meer te doen en het creëert ruimte voor nieuwe programma’s.”

  In de psychologie heet dat afweermechanisme een rationalisatie.

 4. Lize

  Moet hij dat van zijn baas zeggen? Of voelt hij dat echt zo? Geloof er niks van namelijk..

 5. Fleur

  En opnieuw wordt hetzelfde blij BN’ers opengetrokken voor een show die ik nu al durf te bestempelen als absolute pulp.
  Erland is volledig de weg kwijt. Successen van de laatste jaren gingen over echte mensen. Oprechte televisie. Kijk, hierdoor scoort Omroep Max als een malle. Rtl zet daarentegen des te meer in op dezelfde kliek als altijd. Bah! Overigens is dergelijke patat met frikadellen-tv niet aan mij besteed. Klaar met RTL sinds de uiterst racistische Ushi-shows. Ik ga toch voor wat meer verdieping.

 6. Tichelaar

  Pssst, Ron. Volgens mij zit er nog een restje van Galjaards faeces op je kin.

 7. Ron

  Hij praat alleen maar Erland na omdat hij ooit zijn plek wil overnemen.

 8. Connie Kreukboven

  Ik heb de promo gezien voor dat nieuwe programma van hem, samen met Nicolette, en ik moest bijna kosten. Wéér diezelfde RTL kliek in een quiz-programma met BN’ers. Ik wil het niet meer, en ik kan het niet meer. En weet je wie ik ook zag? Ronald Molendijk. Door zijn vriendje Erland natuurlijk in de eerste aflevering gestopt. Verplichte kost voor de producenten. Net als die Ruben Nicolai. Die kan ik ook niet meer zien! Godzijdank heeft hij zijn huwelijk kapot gesnoven, anders had hij vast ook nog met zijn vrouw bij The Story of my life gezeten.

 9. Connie Kreukboven

  Valt nog mee dat Irene Moors en zijn moeder niet in de eerste aflevering zitten van dat stomme quizje.

 10. Kabelsjouwer

  IDD ik geloof er geen moer van. Maar het is toch ozo stom van die Erland, never chance a winning team. Irene en Carlo uit elkaar en allebei doodongelukkig met hun programma’s.
  Hoe ik dat weet? je ziet mijn beroep toch boven het berichtje staan.

 11. Arthur

  Laatst had ik de hele snoezelruimte ondergekotst. Mocht ik van mijn begeleiders voor straf een week lang geen RTL4-programma’s kijken.

 12. mark2

  promo van dat nieuwe programma gezien maar kolere wat dom weer! echt te achterlijk voor woorden. Als BN-er moet je je toch kapot schamen dat je daar in zit? maarja, je moet wel….

 13. josdays

  @Arthur. Ik had laatst oogde hele snoezelruimte ondergekotst. Toen moest ik van mijn begeleiders voor straf een week lang alle RTL4-programma’s kijken.

 14. Chantal

  “Als ik zenderbaas was geweest”. haha, keep on dreaming. Wat een zelfoverschatting weer van puber Boszhard

 15. Dennis

  nou dat weekend Boulevard is ook zo’n groot succes…

 16. Anonymous

  @Dennis, kom op zeg. Boulevard is net 1 weekend uitgezonden.

  Ik zeg niet dat het een succes zal worden, maar om het nu al een flop te noemen is mij te vroeg.

 17. GJ

  Terechte beslissing van Erland. En Carlo begrijpt het, zegt hij. Het had van eigen kennisinzicht getuigd als Carlo zelf de stekker eruit had getrokken. Programma was te kabbelend en babbelend met een te hoog RTL- incrowd karakter en een erg zelf ingenomen presentator.
  Hopelijk herhaalt zich dit niet in “een goed stel hersens”. Ik vrees echter van wel als je de promo ziet.

 18. Mike

  Een goed stel hersens belooft weer dezelfde RTL-meligheid te worden die we al kennen uit Ik hou van Holland en die draak De jongens tegen de meisjes. Wat een creatieve armoede.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.