Bridget en Frank doen week twee weekend-Boulevard

Bridget Maasland en Frank Dane presenteren dit weekend de zaterdag- en zondageditie van RTL Boulevard. Dat vertelde de presentatrice vrijdagavond in het showprogramma. Maasland kwam aan de desk vertellen over een interview dat ze op locatie had met Dane, vanwege het vijfjarig bestaan van zijn vrijdagshow op Radio 538. In het item was zien hoe Maasland haar collega een taart kwam brengen. “Het is weer incestueus zoals altijd hier op RTL 4“, grapte Beau van Erven Dorens.

De weekend-Boulevard gaat zijn tweede week in. Vorige week werd de allereerste editie van de weekend-Boulevard gepresenteerd door Miljuschka Witzenhausen, maar het bleek dat zij nog erg veel te leren heeft.

Dane lijkt tot nu toe een vaste waarde in de weekend-Boulevard. Wat vindt hij eigenlijk leuker: radio of RTL Boulevard? “Radio en dan net daaronder, er tegenaan, RTL Boulevard.”

Wat vindt hij zo leuk aan RTL Boulevard? “Ik vind de mensen toch wel heel erg leuk bij Boulevard. Het team is wel heel leuk. Maar radio is denk ik wel mijn eerste en laatste liefde.”

RTL Boulevard is vanavond en morgen om 18.35 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen