Boze Miljoenenjacht-meneer vanavond in Pauw

Geplaatst op Wed 13 Sep 2017 om 17:48

Arrold van den Hurk, de boze Miljoenenjacht-kandidaat die vier jaar geleden per ongeluk op de stopknop drukte en daardoor 125.000 euro won maar meer geld wilde en daarom een rechtszaak aanspande, zit vanavond in de talkshow van Jeroen Pauw. Dat heeft BNNVARA laten weten. Van den Hurk komt niet alleen, want hij neemt zijn advocaat Peter Plasman mee. “Is de kans op 5 miljoen euro nu definitief voorbij?“, vraagt de redactie van de NPO 1-talkshow zich af.

De inzet van Van den Hurk was om het Miljoenenjacht-spel af te mogen maken door verder te gaan waar hij gestopt was. Hij wilde echter wel zijn 125.000 euro behouden, terwijl behoud van een bepaald bedrag in het echte spel ook niet gegarandeerd is.

Vanmiddag stelde de rechter Van den Hurk in het ongelijk. Ook zijn argument dat Linda de Mol voorstelde om verder te spelen, wist de rechter niet te overtuigen.

De andere gasten aan tafel zijn Kees van der Staaij en Richard Krajicek. Bij RTL Late Night zitten Carlo Boszhard en Frank Masmeijer.

Lees ook: Miljoenenjacht-Arrold haalt bakzeil bij rechter (vanochtend)

Foto: RTL
23 Reacties op “Boze Miljoenenjacht-meneer vanavond in Pauw”


 1. Bonnie Kreukhoven

  Groot gelijk ! wie het kleine niet eert is het grote niet weerd. Wees tevreden met wat je hebt

 2. Sander

  Vier jaar voor niks en kansloos van begin af aan. Als je zo ramt op die knop dan weet je echt wel wat je doet. Misschien kan die zijn gewonnen geld doneren aan een goed doel!

 3. marcel

  De NPL komt hier heel goed mee weg!
  Als in de spelregels staat: ‘Wanneer de kandidaat het bod van de bank aanvaard, is het spel afgelopen.’ Aanvaarden betekent ‘akkoord gaan’. En het was duidelijk dat hij niet akkoord wilde gaan, ook al deed zijn hand iets anders. Echter heeft in de spelregels nooit iets over de knop gestaan, dus raar dat dat ineens als bindend wordt gezien!
  NPL zou hand in eigen boezem moeten steken en mee moeten gaan in zijn argumentatie, om vervolgens de spelregels scherper aan te passen.
  En van alle mensen die zeggen “wees eens blij met wat je hebt” ben ik heel benieuwd wat zij zouden hebben gedaan in deze situatie. Spelletje of niet. Hij betaalt als lid van de NPL voor zijn deelname en verdient dus een eerlijk spelverloop.

 4. Dusdat

  Van mij mag hij best het spel voortzetten, mits hij niet zeker is van die 125.000 euro. Hij wil het spel afmaken? Dan gewoon via de regels, zonder zekerheid van geldbedrag. Het is toch van de gekke dat dit al 4 jaar duurt. Zure, zure man.

 5. Walter

  Die man moet zich doodschamen, de hebberd!

 6. anoniem

  Hij heeft zijn naam niet echt mee… :-D

 7. dr phil

  die 125 duizend zijn op aan zijn advocaat en anderen beslommeringen dat is dus dikken pech voor die koekjes bakker ha ha

 8. Ronald

  Proceskosten waren niet eens 2000 euro, Plasman zal vast niet zijn volledige tarief in rekening brengen met zo’n mediageile case.

 9. Dennis

  Hoeveel heeft deze meneer al aan zijn advocaat en rechtszaken uitgegeven??

  Deze man is nog erger dan Lil’Kleine

 10. Qwerty

  Volgens mij deed die advocaat deze zaak pro deo

 11. Pooky

  Plasman piest naast de pot deze keer…

 12. Mario

  Plasman deed het op “no cure no pay” basis als ik het goed heb.

 13. Vrede

  Pauw was toch een beetje sarcastisch en lacherig erover.
  Ook bij die vrouw daarna die geen huurtoeslag kreeg kwam hij ook wat ‘hard’ over,alleen al die manier waarop hij eindigde (sterkte met een gekke bek) vond ik opvallend.

  Dit is trouwens geen kritiek want ik vind hem weer goed in vorm en scherp maar viel mij gewoon op en kon er wel om lachen.

 14. P

  Waarom moeten die koffers in godsnaam een nummer hebben? Geef de dames die naast de koffers staan, voor het publiek een onwillekeurige nummer. Dit gedoe is niet zo transparant als men denkt. Deze loterij moet niet vergeten dat het met geld van deelnemers handelt. En de notaris mag helemaal niet weten in welke koffer het ”geld” zit. PUNT! Laten ze daar maar een rechtszaak over beginnen.

 15. anonymous

  Plasman wil nog verder gaan met deze zaak, vanwege de publiciteit
  Hoop dat Arrold wel slim is en het hierbij laat.

 16. Oprah

  Sint Maarten ligt in puin en deze halve gek denkt aan meer meer meer!!

 17. Popie Jopie

  Lekker in puin laten liggen.

 18. Kokkie

  Wat een enorme sukkel met zijn misselijk makende advocaat

 19. Chantal

  @marcel Dat bedoel je grappig neem ik aan? Het programma duurt al jaren en het hele format is dat je bij het drukken op de knop akkoord gaat. Wie een keer heeft gekeken weet dat, daarom is ie juist ingevoerd, het gaf helderheid. Plasman begon te bazelen dat de inhoud van die koffer je ‘bezit’ is. Als je dan toch alles juridisch en letterlijk wilt nemen: de inhoud van de koffer is een BORDJE met 5 miljoen. Geef Hurk dat bordje, pak m zijn geld af en alles klop juridisch… Clou is dat het juist een spel is met eigen regels én gewoontes! Plasman heeft zichzelf voor eeuwig gediskwalificeerd als advocaat. Zou hij de studie hebben afgemaakt? Hurkje lijkt me niet de slimste, die kun je het niet kwalijk nemen.

 20. Enzo Voort

  Zijn die €125.000.– inmiddels al volledig uitgeven aan advocaat Peter Plasman?

 21. Frank

  @ Enzo

  Het is 85000. Verbouwing, studie kind en verjaardag. Plasman wordt betaald door een ander.

 22. Sven L.

  Nu moet het wel afgelopen zijn met dit verhaal. Dat je probeert meer los te peuteren snap ik wel, zou ik ook gedaan hebben. Maar nee = nee en daar moet je je maar bij neerleggen.

  125.000 is een hoop geld. Moeten de meeste mensen 2 jaar voor werken.

 23. Uit het Vak

  LOSER

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.