Bonje bij Blushing lekt uit: Gordon niet blij met Quote

Geplaatst op Tue 12 Sep 2017 om 11:10

Alles en iedereen die bij Gordon in de buurt komt, krijgt op een zeker moment ruzie met de tv-ster. Nu is er ook al bonje in zijn koffieketen Blushing. Dat melden insiders aan weekblad Quote. De laatste tijd zijn er veel werknemers opgestapt bij Blushing en volgens bronnen van het blad komt dat door autoritaire trekjes van oprichter Gordon. Als Quote hem belt, is hij ‘not amused’. “Lieverd, dit is een storm in een glas water, een kop koffie. Echt, dit is geen verhaal. Waar hou je je mee bezig?“, zegt hij.

Als Gordon wordt voorgelegd dat bedrijfsleider René Dering is opgestapt, geeft de entertainer zelf toe dat het hommeles is. “Hij denkt dat hij het zelf beter kan.”

Volgens Quote is er ‘geen sturing meer bij de drie filialen’ en zou het personeel vrezen voor ontslag. Gordon geeft toe: “Werken willen de meesten niet. Het is echt verschrikkelijk met die mentaliteit. Dat er verloop is, is niet meer dan logisch, wat mij betreft. Zo gaat dat in een bedrijf, maar ga je dat allemaal in dat kutblaadje zetten?

Overigens is volgens Quote niet duidelijk of het ook financieel slecht gaat met Blushing. Het is volgens het blad logisch dat er in de beginperiode sprake is van aankoopverliezen.

Foto: RTL Boulevard
16 Reacties op “Bonje bij Blushing lekt uit: Gordon niet blij met Quote”


 1. Bram Biester

  Altijd maar ruzie!

 2. Grumpy

  Voor einde 2017 alles gesloten. Oorzaak, lui personeel, slechte managers, maar Gordon was een geweldige inspirerende leider …. daar lag het niet aan. Volgens Gorden.

 3. mark2

  daar kon je inderdaad op wachten natuurlijk. Moet die Gordon zichzelf niet meer dan spuugzat zijn? het zou mij niets verbazen als dat hele blushing ten onder gaat en grote schuldeisers na laat.

 4. Hildegonde Aarswerker

  fantastische vent, die Goorrrrrdon. Maakt nooit ruzie, kán dus niet waar zijn.
  En de paus is protestant.

 5. Anouk Smullers

  Het stort helemaal inelkaar!

 6. Hooftstraat

  Deze man is echt verschrikkelijk,

 7. Sjaak

  Het is de schuld van de boze witte man dat hij altijd ruzie krijgt

 8. Sjaan

  Dit was te verwachten natuurlijk. Binnenkort gaat het personeel praten en kan het echte moddergevecht beginnen. Kan niet wachten:-)

 9. Pauline25

  Wanbeleid en dat komt zeker niet door Rene want dat is een topper van een bedrijfsleider! Het team was goed op elkaar ingespeeld maar Gordon ging zich er mee bemoeien en toen werd het chaos en wist het personeel niet meer waar ze aan toe waren. Kortom gefrustreerd personeel en velen hebben ontslag genomen. En uiteraard ligt het zeker niet aan Gordon die zoals iedereen weet altijd chaos en ruzie om zich heen creëert.

 10. Meneer Kaktus

  Gordon kan er altijd nog een coffeeshop van maken (met de familie Galjaard als vaste klanten).

 11. critikast

  Schoenmaker blijf bij je leest. Met Gordon mislukt alles. Misschien Gerard vragen het over te nemen of samen de zaak runnen. Dan kun je beter de deur meteen voorgoed op slot doen. Faillissement dreigt , maar Gordon heeft centen genoeg dus het zal hem een zorg zijn. Medelijden met iedereen die voor hem werkt. Pak tijdig je biezen en let er vooral op dat je je salaris op tijd krijgt ! Jullie baas is immers nergens te beroerd voor !

 12. Mirre

  Gordon is een hele vervelende nare oude zieke gestoore vrouw. Gordon zal ook nooit een leuke vriend vinden omdat ze gek is en gefrusteerd.

 13. mirre

  Gordon is een hele verv&lende nare oude zi&ke gesto&rde vrouw. Gordon zal ook nooit een leuke vriend vinden omdat ze g&k is en gefr*steerd.

 14. echtwaar

  Gordon niet blij met Quote? Ik ben totaal niet blij met Gordon!

 15. Kees

  Goh, dat had ik nou niet verwacht…..
  Zal er sowieso nooit naar binnen stappen.Je zou “hem”toch tegenkomen? Moet ee niet aan denken.

 16. satan

  Ja joh,geef deze HUFTER nog meer podium…tijd dat ie z`n biezen pakt en vertrekt naar de noordpool.KLAPLOPENDE PISNICHT!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.