Bert en Judith uit elkaar: ‘Ook tv-gedrag matchte niet’

Het showbizzkoppel Bert van der Veer en Judith Osborn heeft besloten om na bijna tien jaar hun relatie te verbreken. Ze zijn te verschillend. Dat maakt de presentatrice vandaag exclusief bekend op pagina Privé in De Telegraaf. Bert en Judith verschilden naar eigen zeggen veel van elkaar. Zo is hij een binnenmens en zij een buitenmens. “Ook onze interesses wat televisieprogramma’s betreft waren verschillend“, legt Judith vandaag uit aan Privé’s sterverslaggever Jan Uriot.

Nooit wilden Bert en Judith hetzelfde zien. “Dat vormde aanvankelijk geen enkel probleem, want we plaatsten in onze woonkamer gewoon twee tv-toestellen. Dan zaten we allebei naar verschillende uitzendingen te kijken met een hoofdtelefoon op.”

Kennelijk is dat later wel voor een beetje wrijving gaan zorgen. “We zijn gewoon mede door werkzaamheden uit elkaar gegroeid. Ik ben meer een buitentype en Bert een ’binnen-man’. Het liefst zit hij de hele dag te schrijven en ik ben druk met onder meer een nieuw evenementenbedrijf op te zetten.

Judith deelt in de krant een fragment uit Berts afscheidsbrief: “We zijn uiteindelijk toch te verschillend. Ik hou nog steeds van je. Je bent een sterke vrouw en ik zal altijd in je blijven geloven!

Elkaar blijven zien zou tot irritatie leiden, meent Judith. Waarom ze dit allemaal vertelt? “We hebben gezamenlijk besloten om dit nieuws eenmalig aan Privé te vertellen. Want we willen dit verdriet in alle rust verwerken en niet door redacties van kranten, tijdschriften, radio- en televisieprogramma’s gebeld worden.

Het Telegraaf-artikel Judith Osborn: ’Breuk per brief’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen