Angela Groothuizen niet blij met foto RTL-presentatie

Geplaatst op Tue 19 Sep 2017 om 15:00

Angela Groothuizen is niet zo gelukkig met de foto die is gemaakt van de RTL-stal tijdens de perspresentatie van de zendergroep in het Eye-filmmuseum in Amsterdam. Dat laat de zenderster weten in haar column in Veronica Magazine. Alle grote RTL-sterren mochten op de foto en zagen er dan ook tiptop uit. Groothuizen poseerde daarentegen in haar werkoutfitje (zie foto onderstaand). “Ik stond dus niet zo heel erg glamoureus te shinen“, zegt de Spreekrecht-presentatrice.

De RTL-sterren poseerden op de trappen van het Eye. “Chantal Janzen zag er prachtig uit in een lichtblauw jurkje, naast haar stond Wendy te stralen in een fuchsia japonnetje, Linda had een mooi gestyleerde outfit aan, Bridget Maasland kwam naast me staan in een indrukwekkende lange groene jurk. En daar stond ik dan, tussen al die collegae die er zo verzorgd uitzagen, in mijn werkkloffie.

Groothuizen had een zwart dingetje aan. “Ik had mezelf een beetje weggemoffeld op de vierde rij, dan zou het niet opvallen dat ik vergeten was mijn vriendin en stylist-voor-het-leven Patty Zomer te bellen voor een mooi outfitje.

Haar plan ging echter de mist in. “Ik moest naar de eerste rij komen. O jee, Patty gaat niet blij zijn als ze de foto’s ziet, dacht ik. En dat klopte. ‘Warum?’, appte ze. Ja, ‘warum’ eigenlijk?

Het had ermee te maken dat ze die ochtend al om vijf uur de make-up in ging vanwege opnames van Spreekrecht. Acht uur later – onderweg naar de presentatie – werkte ze haar make-up een beetje bij in de auto, maar voor een outfitwissel had ze geen tijd meer. “Je hebt werkpaarden en luxepaarden.

Foto perspresentatie:

Foto: RTL
9 Reacties op “Angela Groothuizen niet blij met foto RTL-presentatie”


 1. Johan

  Het is dat ze er zelf over begint. Mij zou het niet zijn opgevallen.

 2. Gerard

  Angela, don’t worry – mensen vinden je een lief mens en dan maakt die jurk niet uit. Echt niet!

 3. robb

  Angela een gala kloffie past ook niet bij jou jij bent echt die anderen zijn nep

 4. Truuske van Achteren

  Wat een problemen heeft die vrouw toch!

 5. eigenwijs

  Zoals ze hierboven op de zwaar ge-photoshopte foto staat, ziet ze in het echt al jaren niet meer uit.
  Maar het blijft een prima presentatrice.

 6. Actries van Houten

  Lekker divers gezelschap ook. Bijna alleen maar blond(geverfde) vrouwen, en dan komen er ook nog een paar niet opdagen. Waar zijn Jandino en Humberto?

 7. Richard Groenenheuvel

  Ronald Molendijk was gelukkig helemaal in zijn sas tussen de echte bn-ers
  https://www.instagram.com/p/BYbsHhHj7m3/
  Vond hij tof hoor.. dus ff tof doen op instagram
  sneu figuur.

 8. anonymous

  Angela ziet er wel beter uit dan de 3 dames naast haar.

 9. Senip

  “Ik stond dus niet zo heel erg glamoureus te shinen”?

  Is dat een zin? Met een betekenis?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.