Angela Groothuizen niet blij met foto RTL-presentatie

Angela Groothuizen is niet zo gelukkig met de foto die is gemaakt van de RTL-stal tijdens de perspresentatie van de zendergroep in het Eye-filmmuseum in Amsterdam. Dat laat de zenderster weten in haar column in Veronica Magazine. Alle grote RTL-sterren mochten op de foto en zagen er dan ook tiptop uit. Groothuizen poseerde daarentegen in haar werkoutfitje (zie foto onderstaand). “Ik stond dus niet zo heel erg glamoureus te shinen“, zegt de Spreekrecht-presentatrice.

De RTL-sterren poseerden op de trappen van het Eye. “Chantal Janzen zag er prachtig uit in een lichtblauw jurkje, naast haar stond Wendy te stralen in een fuchsia japonnetje, Linda had een mooi gestyleerde outfit aan, Bridget Maasland kwam naast me staan in een indrukwekkende lange groene jurk. En daar stond ik dan, tussen al die collegae die er zo verzorgd uitzagen, in mijn werkkloffie.

Groothuizen had een zwart dingetje aan. “Ik had mezelf een beetje weggemoffeld op de vierde rij, dan zou het niet opvallen dat ik vergeten was mijn vriendin en stylist-voor-het-leven Patty Zomer te bellen voor een mooi outfitje.

Haar plan ging echter de mist in. “Ik moest naar de eerste rij komen. O jee, Patty gaat niet blij zijn als ze de foto’s ziet, dacht ik. En dat klopte. ‘Warum?’, appte ze. Ja, ‘warum’ eigenlijk?

Het had ermee te maken dat ze die ochtend al om vijf uur de make-up in ging vanwege opnames van Spreekrecht. Acht uur later – onderweg naar de presentatie – werkte ze haar make-up een beetje bij in de auto, maar voor een outfitwissel had ze geen tijd meer. “Je hebt werkpaarden en luxepaarden.

Foto perspresentatie:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen