André Hazes jr. wil vanavond 1,1 miljoen kijkers

SBS 6 is deze week compleet in het nieuw gestoken. Na de hervatting van de succesmaandag en de lancering van de nieuwe quizdinsdag en de hitshow Steenrijk Straatarm op woensdag, is het vanavond tijd voor de nieuwe vrijdag van de zender met de André Hazes jr-soap ‘André Hazes: Ik haal alles uit het leven’ en de Viktor Brand-show Boswachter Gezocht. En de verwachtingen zijn hooggespannen. Hazes ‘gaat niet voor minder dan 1,1 miljoen kijkers per aflevering’.

Hazes doet zijn uitspraak in het AD. Het is een opvallende uitspraak, omdat de soapvrijdag van SBS 6 de afgelopen jaren nou niet bepaald een kijkcijferkanon was. Wat kan hij wel dat bijvoorbeeld Andy van der Meijde en De Toppers niet kunnen? “Die waren leuk, Barbie, Andy en Melissa, dat was gewoon even lachen. En dat is bij ons ook zo“, zegt Hazes.

Het lijkt erop gewoon weer de zoveelste soap te worden. “Kijk, je hoeft geen fan van mijn muziek te zijn, maar deze soap geeft wel een uniek inkijkje in ons leven. Iedereen kan zien dat ik echt ben, dit is geen poppenkast. Er zit echt van alles in. Soms is het lachen, gieren, brullen. Dan weer een vloek of een scheet, maar het heeft ook wel een béétje niveau, hoor. Je ziet heel veel warmte. En we nemen de kijker mee in de aanloop naar mijn concerten“, vertelt hij in het AD (via Blendle).

Het aansluitend uitgezonden Boswachter Gezocht brengt de zoektocht in beeld naar een nieuwe boswachter voor Texel. Is het eigenlijks niets voor presentator van de show Viktor Brand, vraagt De Telegraaf zich af? “Nou nee, ik ben blij met mijn tv-carrière, die inmiddels heel divers is, met Shownieuws, VTwonen en Mr. Frank Visser doet uitspraak. Ik ben wel gek op Texel, hoor.

SBS 6 heeft niet last van heel zware concurrentie. NPO 1 en RTL 4 liggen om half negen nog op één oor.

Foto: SBS/William Rutten

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen