Amber Brantsen verrast door voorbeeld Sacha de Boer

Het nieuwe NOS-talent Amber Brantsen werd vrijdagmiddag in Tijd voor MAX verrast door een videoboodschap van haar grote voorbeeld Sacha de Boer. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Brantsen heeft altijd opgekeken naar De Boer. “Ik zag Sacha de Boer elke avond op het Achtuurjournaal. Ze leek gewoon alles te weten. Ze stond daar en vertelde dat aan de wereld. Ik vond dat zo stoer, dat je dat ook durft voor 2 miljoen mensen. Ik vond het gewoon heel gaaf, dat wilde ik ook wel.”

Niemand anders bij het NOS Journaal wist haar zo te boeien als De Boer. “Ik zag natuurlijk ook andere presentatoren, maar Sacha was voor mij wel het voorbeeld.”

Vlak na die uitspraak trakteerde Tijd voor MAX haar op een videoboodschap van haar grote voorbeeld: “Hallo Amber, je bent nu alweer wekenlang bij het Journaal op tv te zien. Ik vind dat je het geweldig doet. Het is net alsof je het al jaren doet. Je doet het geweldig. Veel succes.”

Wat ontzettend lief. Dat doet me wel wat“, reageerde Brantsen.

Ik moet mezelf af en toe nog wel een beetje knijpen. Het gaat heel snel. Tot u toe heb ik radio gedaan en dat is vrij comfortabel en anoniem. Het is wel een overgang. Daar moet ik even aan wennen, maar ik geniet enorm.”

Brantsen heeft al vijf jaar een relatie met Rachid Finge, die vorig jaar overstapte van de NOS naar Google. “Wij kennen elkaar via Twitter. Iedereen denkt inderdaad dat we elkaar op het werk hebben ontmoet, maar ik kende hem al twee jaar voordat ik bij de NOS kwam.”

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen