AD.nl strikt Chantal Janzen voor videoplatform

Het AD heeft Chantal Janzen gestrikt voor het videoplatform van zijn website. De filmpjes die op haar website andc.tv te zien zijn, worden voortaan ook op de krantensite geplaatst. Dat heeft het dagblad laten weten. Net als De Telegraaf met Telegraaf Vndg, heeft ook het AD een videoplatform, al is dat platform nog wel wat kleiner. Op AD.nl/video zijn onder meer nieuwsfilmpjes, virals en fragmenten van TLC te zien, en daar komen nu ook de internetfilmpjes van Chantal Janzen bij.

Haar filmpjes zijn dus niet langer exclusief te zien op &C. Zowel op &C als AD.nl/video ziet men straks hoe Janzen stage loopt bij bedrijven als Albert Heijn en hoe haar ’talenten’ als Koen Kardashian hun dagen doorbrengen.

Wordt Janzen straks ’s lands nieuwe mediatycoon? “Ik vind het maken ontzettend leuk. Ben ik de nieuwe John de Mol of Joop van den Ende? Nee joh, daar ligt mijn talent niet, ik zal ook nooit achter de schermen verdwijnen.”

Maar toen ik nog musicals deed vond ik het al leuk om me met de casting te bemoeien. Oh, die moet je hebben! Ik weet hoe belangrijk het is om iemand in je leven te hebben die in je gelooft, zoals Joop dat voor mij is.

Naast de video’s van Janzen gaat het AD ook de online goede-doelenserie Return to Sender van Katja Schuurman uitzenden.

Een aflevering van een Janzen-serie:

Foto: AD.nl

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen