Zwagerman vindt John van den Heuvel fatsoensrakker

Marianne Zwagerman vindt het zorgelijk dat Telegraaf-journalist John van den Heuvel oproept tot het verbannen van GeenStijl uit het TMG-concern. Dat zegt de oud-TMG-coryfee op Twitter. Van den Heuvel vindt dat GeenStijl geen stijl heeft en een ophitsende rol speelt in gevoelige discussies. Hij vindt daarom dat de nieuwe eigenaar van TMG zich zo snel mogelijk moet ontdoen van de site. “Met dit soort misdaadverslaggevers heb je geen misdadigers meer nodig 🤢“, zegt Zwagerman daarop.

De Telegraaf wordt volgens haar wel héél erg politiek correct nu het de dochter is van Mediahuis, tevens eigenaar van NRC Handelsblad. “De zelfverfatsoenlijking van Telegraaf verslaggevers en columnisten. Heel heel zorgelijk, dat geslijm naar de nieuwe fatsoensbaas“, zegt Zwagerman, wijzend op Mediahuis-baas Gert Ysebaert.

Zwagerman vindt De Telegraaf niet meer wat het was. “De Telegraaf, die een mooie oude historie heeft van grenzen opzoeken, namen en shamen, balkjes wegflikkeren. Zijn ze het echt vergeten?!

Hef de hut dan meteen maar op. Fatsoenskranten zijn er al genoeg in Nederland. Hoor je me Gert? Gèhèrt!

Het is niet de eerste keer dat Zwagerman en Van den Heuvel het met elkaar oneens zijn. Recentelijk noemde hij haar nog een domme gans.

Lees ook: John van den Heuvel wil GeenStijl uit TMG-concern (vandaag)

Foto: WNL Op Zondag

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen