Willibrord Frequin vindt Tim Hofman stommerd

Willibrord Frequin vindt dat Tim Hofman onhandig te werk gaat met zijn programma #BOOS. Dat heeft de oud-tv-ster gezegd op NPO Radio 2. Hofman kreeg maandag tijdens de opnames een klap en liep een gebroken kaak op. Eigen schuld dikke bult, vindt ook Frequin. “Stommerd. Als het waar is wat ik begrepen heb dat hij met met confetti daar de zaak heeft lopen koeioneren en tot drie keer gevraagd is om weg te gaan… Ja, dan roept hij het over zichzelf af“, geeft hij aan.

Zelf heeft Frequin ook veel confrontatie-tv gemaakt. “Ik probeerde altijd om de mensen met goede argumenten te overtuigen. Meestal lukte dat wel. Soms was er ook wat duwen en trekken en waren er bedreigingen, maar dan moet je zorgen dat je de kansberekening goed hebt. Je moet weten tot hoe ver je kunt gaan.”

Wellicht moet Hofman wat sterkere cameramensen inhuren, aldus Frequin. “Ik had geweldige camerajongens. Dat waren grote jongens die niet bang waren. Met hun rechterhand hielden ze de camera en met hun linkerhand hielden ze de mensen weg.”

Hofman heeft volgens Frequin nog een hoop te leren. “Die moet maar eens een dagje met me meelopen.”

Is Frequin zelf eigenlijk wel eens bedreigd? “Ja, met een bijl, mes, pistool, vuisten. Ze hebben een keer mijn huis getracht in de fik te steken. Allemaal dat soort dingen, ja. Alleen in extreme gevallen ben ik beveiligd. Toen het huis voor een deel in de fik gestoken was, ben ik wel verhuisd en heb ik wel beveiliging gekregen.

Nu geniet hij van de rust. “Het gaat prima. Ik zit op vakantie op Texel, een prachtig eiland met prachtige stranden en prachtige vrouwen.

Lees ook:
Quote 500-lid slaat Tim Hofman ziekenhuis in (maandag)
Tim Hofman moet zes weken door rietje eten na klap (dinsdag)
Bert en Catherine: ‘Tim Hofman lokt agressie uit’ (dinsdag)
Tim Hofman donderdag om 16.00 uur met verklaring (vandaag)
Peter R. de Vries vindt dat Tim Hofman niet spoort (vandaag)

Foto: PowNed

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen