Vrouw maakt 538-ochtendjock ’s nachts wakker

Radio 538-sidekick Jelte van der Goot is in de nacht van woensdag op donderdag wakker gemaakt door zijn vrouw, terwijl Evers Staat Op – momenteel zonder Edwin Evers maar met Frank Dane – al om zes uur ’s ochtends begint. Dat heeft de dj gezegd in de ochtendshow. Vanwege het uitzendtijdstip van Evers Staat Op wil Van der Goot ’s nachts met rust gelaten worden, maar daar hield zijn vrouw zich woensdag niet aan. Terwijl hij mogelijk al in REM-slaap verkeerde, werd hij gewekt.

De vrouw van Van der Goot vond de situatie ernstig genoeg om zijn slaap te verstoren. “Mijn vrouw was een kat kwijt. We hebben twee katten en wonen op acht hoog, dus die mogen niet naar buiten. Op een gegeven moment komt ze naar binnen, echt wel in paniek, de tranen stonden in haar ogen.

Haar ernst werd hem gelijk duidelijk. “Ze had overal al tien keer gezocht, want anders ga je me niet wakker maken: je moet mij namelijk níet wakker maken. Ze was in paniek, er was gedoe. Ik ging mijn bed uit, deed mijn broek aan en ging zoeken.”

Zijn vrouw ging van het ergste uit. “Zij ging al beneden zoeken. Dan heb je het eigenlijk al opgegeven, want dan heb je het idee dat ‘ie naar beneden gevallen zou zijn. Op een gegeven moment loop ik weer terug de huiskamer in en toen zat hij gewoon weer op een stoel.”

Er was dus helemaal niets aan de hand. “Toen werd ook nog de baby wakker. Wat een gedoe allemaal.”

Op de vraag of er daarna alsnog iemand van het balkon is gegooid, ging Van der Goot niet in.

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen