VI-sterren weigeren deelname aan De Slimste Mens

De heren van Voetbal Inside hebben allemaal de uitnodiging om mee te doen aan de NPO 2-hit De Slimste Mens naast zich neergelegd. Dat hebben ze gezegd in hun voetbaltalkshow op RTL 7. Volgens de mannen van VI kun je alleen maar verliezen als je meedoet aan zo’n programma. “Dan overschat je jezelf toch wel enigszins als je daarin gaat zitten, ha ha. Dat zou ik niet durven. Ik ga echt niet in De Slimste Mens zitten. Dan overschat je jezelf wel heel erg“, lachte René van der Gijp.

Dat collega Jan Boskamp meedoet aan de Vlaamse versie, vindt Van der Gijp wel heel erg leuk: “Het is wel een leuk programma. Ik kijk er wel altijd naar.

Johan Derksen moet ook niets weten van De Slimste Mens. “Ik ben vanochtend gebeld door dat programma in Nederland of ik daar in wil zitten, omdat Jan Boskamp nu meedoet in België. Ik zei: ‘Als je als een notoire domoor over wil komen, dan moet je meedoen aan het Nationaal Dictee of aan De Slimste Mens.’ Ik ga daar toch niet voor lul zitten?

De Belgische versie is volgens Derksen heel anders. “In Nederland moet je heel breed georiënteerd zijn wil je op de been blijven. In België schijnt het een wat ander programma te zijn.”

FOX-ster Hélène Hendriks, met wie regelmatig wordt geschakeld in VI, gaf aan: “Ik heb ook een app ontvangen. Volgens mij hebben ze echt iedereen bericht. Ik ga er ook niet zitten, want dan sta ik behoorlijk voor joker.”

En Wilfred Genee: “Ik ben ook al heel vaak gevraagd, maar ik heb hetzelfde gevoel als wat jullie hebben. Dat ga ik echt niet doen. Je kunt er volgens mij alleen maar bij verliezen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen