VI-mannen enorm trots op huiszanger Danny Vera

Geplaatst op Sat 12 Aug 2017 om 15:00

Danny Vera, de huiszanger van Voetbal Inside, maakt de mannen van de voetbaltalkshow trots. Ze hebben zijn veelgeprezen optreden in RTL Summer Night met genoegen teruggekeken. Dat vertelden ze vrijdagavond in het RTL 7-programma. Vera kreeg deze week veel complimenten voor de manier waarop hij Elvis Presley vertolkte bij de zusterzender. “Twitter ontplofte gisteren aan het eind van de uitzending van RTL Summer Night“, vertelde VI-presentator Wilfred Genee.

Johan Derksen geldt als de ontdekker van Vera. “Hij was bij Beau. Danny Vera is op z’n best niet als hij Elvis nadoet, maar als hij prachtige singer-songwriter-liedjes zingt. Dan is Danny de absolute topper in Nederland.”

Ook collega René van der Gijp is trots. “Ik meen het uit de grond van mijn hart: ik ben echt hartstikke trots op die man. Als ik in Scheveningen loop, zie ik hele grote posters van Danny Vera hangen. Hetzelfde in Dordrecht. Hij treedt overal op. Overal volle velden.”

Aan het begin als hij bij De Wereld Draait Door zat, had ik nog wel het idee dat hij zich op zijn minst ongemakkelijk voelde. Nu heb ik echt het idee dat hij er lekker in zit.”

Het is een leuke, maar ook dankbare man, vindt Derksen. “Danny zal ook beamen dat dit programma hem ontzettend geholpen heeft bij een soort versnelling in zijn carrière.”

Wilfred Genee: “De toekomst van Danny is verzekerd.”

Foto: RTL
6 Reacties op “VI-mannen enorm trots op huiszanger Danny Vera”


 1. Gonzo

  Een echte muzikant, daar zijn er niet zoveel meer van…

 2. Boris

  Genoeg hoor Gonzo.

 3. ron

  Een echte muzikant?
  Waarom dan in zo programma optreden iedere keer maar weer en weer.

 4. peter

  @ron
  Danny Vera is een B artiest, zonder Voetbal Inside is hij niks en wordt hij niet gevraagd. Dus daarom is hij te zien iedere week in Voetbal Inside.

 5. Panda

  Knappe vent. En een echte muzikant. Daar is geen A of B op van toepassing.

 6. Flits Bom

  AB woonwagen hoofd.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.