Tim Hofman-rammer plots agressief: beelden online

Tim Hofman heeft de omstreden beelden van #BOOS online gezet, waarop te zien is hoe de situatie op het kantoor van huisbaas Ton Hendriks compleet escaleerde. De agressie van Hendriks en zijn maatjes staat compleet niet in verhouding tot de ordeverstoring die de presentator aanrichtte. Dat is te zien in het programma op YouTube. Hendriks en zijn collega’s worden wel wat verrast door de confettikanonnen van Hofman, maar ze reageren aanvankelijk sportief op het bezoek van de BNN’er.

Plotseling draait Ton Hendriks helemaal door en rent hij naar de deur om die te openen voor Hofman. Dan komt ineens zijn boomlange zoon agressief de hal in rennen en die verkoopt de presentator een flinke kaakslag, wat de tv-ster een gebroken kaak opleverde. Waar de agressie vandaan komt, is compleet onduidelijk.

Nog kwalijker is dat niet alleen Hofman en zijn cameraman door Hendriks en zijn kompanen zijn verwond, maar ook twee studentes. Eén studente liep een gewonde arm op, een ander een gekneusde rib en een hersenschudding. Ook de camera van BNN overleefde het bezoekje niet.

Hofman en de studentes bezochten Hendriks’ kantoor Dornick BV, omdat multimiljonair Hendriks hen onder erbarmelijke omstandigheden laat wonen.

Prominenten als Catherine Keyl, Bert Huisjes, Peter R. de Vries en Frank Dane trokken eerder deze week partij voor Hendriks, zonder de beelden te hebben gezien.

Eerder vandaag probeerde Hendriks via een kort geding om de uitzending van #BOOS te verbieden. De rechter ging daar niet in mee. Het programma verscheen een uur later online dan gepland omdat ‘veel gezichten geblurd moesten worden en er overleg moest worden gedaan met juristen’.

De beelden:

Lees ook:
Quote 500-lid slaat Tim Hofman ziekenhuis in (maandag)
Tim Hofman moet zes weken door rietje eten na klap (dinsdag)
Bert en Catherine: ‘Tim Hofman lokt agressie uit’ (dinsdag)
Tim Hofman donderdag om 16.00 uur met verklaring (woensdag)
Peter R. de Vries vindt dat Tim Hofman niet spoort (woensdag)
Willibrord Frequin vindt Tim Hofman stommerd (woensdag)
Frank Dane begrijpt geweld tegen Tim Hofman (woensdag)
Tim Hofman begrijpt Peter R. de Vries niet (woensdag)

Foto: BOOS, BNN

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen