Tim Hofman donderdag om 16.00 uur met verklaring

Tim Hofman komt donderdag om 16.00 uur op zijn videokanaal op YouTube met een verklaring over en mogelijk beelden van het gewelddadig incident waar hij maandag bij betrokken was. Dat heeft de BNN-ster gezegd op zijn videokanaal. Hofman heeft tot nu toe inhoudelijk niets gezegd. “Ik kan niet zo goed eten en praten. Er is heel veel gezegd in de media en er is heel veel gebeurd. Nu is de grote vraag: wat is onze kant van het verhaal?“, zegt hij, verwijzend naar de komende video.

BNN laat op zijn website alvast weten dat er wel aangifte wordt gedaan tegen de man die Hofman een klap verkocht. “Gisteren is het #BOOS-team tijdens opnames belaagd. Tim en zijn cameraman zijn hierbij in het ziekenhuis beland“, aldus de omroep.

Voor de mensen die zich afvragen of we aangifte doen: ja, deze mannen hebben Tim een gebroken kaak geslagen. Dus die doet aangifte. Net als de mensen uit zijn team en BNNVARA. Donderdag komen we er inhoudelijk uitgebreid op terug.”

Hofman kreeg maandag een klap van huisjesmelker Ton Hendriks, omdat de presentator weigerde om zijn kantoor te verlaten en ook nog eens confettikanonnen afschoot.

De aankondiging van Hofman:

Lees ook:
Quote 500-lid slaat Tim Hofman ziekenhuis in (maandag)
Tim Hofman moet zes weken door rietje eten na klap (dinsdag)
Bert en Catherine: ‘Tim Hofman lokt agressie uit’ (dinsdag)

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen