Sylvana leest eigen artikel terug: ‘Woorden raken me’

Sylvana Simons is ontzettend tevreden over haar bijdrage aan het septembernummer van Harper’s Bazaar, waarin diversiteit centraal staat. Dat laat de TV Makelaar-diva weten op Facebook. Simons mocht een bijdrage leveren aan het blad en staat er nu in met meerdere foto’s en een zelf geschreven artikel. “Djieses, wat ben ik blij met de september issue van Harper’s Bazaar! Niet enkel en alleen omdat ik erin sta met prachtige krachtige foto’s, foto’s die laten zien wie ik nu ben“, begint ze.

Het is een mooi beeld, vindt ze. “Een vrouw van 46, grijze haren in mijn afro, het gezicht ietwat getekend door al dat het leven me tot nu toe bracht. Ik schreef het begeleidende stuk zelf en toch raken de woorden me weer als ik het lees.

Harper’s Bazaar levert met dit nummer een goede bijdrage aan de discussie over diversiteit, vindt Simons. ‘Diversiteit is het nieuwe normaal’, kopt het blad op de cover. “Als dit voortaan het ‘normaal’ mag zijn in magazine-land, dan ben ik hysterisch blij!

Ik ben blij omdat ik zie dat editor in chief Cécile Narnix niet lult, maar poetst. En Cécile, dank voor je warme woorden.

Overigens deelt Simons zichzelf in het Harper’s Bazaar-artikel zelf ook al complimentjes uit. “Ik geef mezelf een schouderklopje voor mijn geduld en doorzettingsvermogen en omdat ik elke dag nog ergens om kan lachen. Ik prijs mezelf voor de niet aflatende moed die ik heb getoond door niet alleen voor mezelf, maar ook voor anderen op te komen“, zegt ze bijvoorbeeld.

De Harper’s Bazaar-bijdrage van Sylvana Simons kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Sylvana Simons geeft zichzelf complimentjes in spiegel (vorig jaar)

Foto: PowNed

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen