Story-baas vindt dat fut eruit is bij Edwin Evers

Guido den Aantrekker, de baas van entertainmentblad Story, denkt dat de ochtendshow van Edwin Evers op Radio 538 zijn langste tijd heeft gehad. Dat laat hij vandaag blijken op Twitter. Het oude-mannen-programma van de 46-jarige Evers en zijn sidekicks Rick Romijn (54) en Niels van Baarlen (42) past misschien niet helemaal meer bij het jonge hitstation dat Radio 538 wil zijn, aldus Den Aantrekker. Hij luisterde de laatste weken graag naar vervanger Frank Dane (35).

Den Aantrekker vindt dat Dane de ochtend van Radio 538 een nieuw elan gaf met zijn sidekick Barend van Deelen (29). “Jammer dat Frank Dane en Barend van Deelen vanaf morgen de show weer moeten overdragen aan Edwin Evers cum suis. Smaakte naar méér.

De Story-baas heeft vanochtend geluisterd naar de eerste Evers Staat Op in de originele bezetting van het seizoen 2017/2018. “Ze zijn amper een paar uur terug op 538 en de fut lijkt er nú al uit bij Evers en zijn crew.”

Evers klinkt futloos op zo’n jonge zender, vindt hij. “Hun vervangers waren echt zó veel bruisender.”

Twee jaar geleden haalde Radio 538 plotseling de succesvolle middagspits-dj Ruud de Wild (48) uit de programmering, omdat het station zijn publiek niet jong genoeg vond.

Het ochtendspits-slot van Radio 538 is al sinds het jaar 2000 in handen van Evers. Hij stapte toen voor een jaarsalaris van 1,2 miljoen gulden over van 3FM. Tegenwoordig verdient hij volgens Quote tussen de 1 en 3 miljoen euro per jaar.

Foto: Story/Roland Gaedtgens

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen