Stax heel gewoon gebleven: present in ochtendjournaal

Dionne Stax vertoont geen divagedrag na de topscore van haar primetime-serie Lady Di & Dionne. Nederig presenteerde ze vandaag het ochtendjournaal op het onchristelijke tijdstip 6.30 uur. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. De ochtendjournaals zijn weggelegd voor de mindere goden van het NOS Journaal, aangezien de meest bekeken uitzendingen ’s avonds te zien zijn. Stax behoort nog steeds tot de ochtendpoule, overigens net als Eva Jinek tot een aantal jaar geleden.

Gisterenochtend werd bekend dat Stax op dinsdagavond wel heel mooie kijkcijfers heeft neergezet met haar programma Lady Di & Dionne. Er keken maar liefst 835.000 mensen (18 procent), een topscore, en al helemaal voor NPO 2.

De topscore is een opsteker voor Stax. Lady Di & Dionne is namelijk een zogenaamd egoprogramma, een programma waarin het voor een belangrijk deel ook draait om de presentator.

Gezien de hoge kijkcijfers lijkt Stax geen last te hebben van imagoschade. Eerder dit jaar was ze in het nieuws omdat ze het gezin van Humberto Tan zou hebben kapotgemaakt. Tan trok sinds dat nieuws wél minder kijkers.

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen