‘Sonja Barend (77) wacht niet passief op de dood’

Talkshowkoningin Sonja Barend is dan wel 77, maar wacht niet passief op de dood. Ze is namelijk actief, vitaal en fit gespot in een getailleerd zwartleren jasje op het Gelderlandplein in Amsterdam. Dat schrijft weekblad Party in het artikel ‘Twee geliefden op leeftijd’. Barend en haar zes jaar oudere man Abel zijn al winkelend op de gevoelige plaat gelegd. Ze was gekleed in een ‘getailleerd zwartleren jasje, strakke zwarte jeans en heel modieuze gympies die haar stukken jonger maken’.

Weekblad Party kan maar één conclusie trekken: “In niets lijkt zij op een gepensioneerd vrouwtje dat de tachtig nadert en passief afwacht tot de dood haar komt halen. Sonja is actief, vitaal en fit.

Dat Barend er nog zo bij loopt is volgens het entertainmentblad een prestatie op zich. “Ze heeft al een leven vol televisiestress en gezondheidszorgen achter de rug.

De voorbereiding van programma’s als Sonja’s ’s Avonds en Sonja’s Goed Nieuws Show ‘kostten haar iedere uitzending een jaar van haar leven aan energie en prestatiedrang’.

Party heeft de winkelende Barend een tijdje gadegeslagen. Nadat ze kibbeling had gegeten en ze de restjes met een tandenstoker uit haar gebit verwijderde, ging het showblad er weer vandoor.

Foto: De Wereld Draait Door

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen