Shelly Sterk met samengeknepen billen in Boulevard

RTL Boulevard-deskundige Shelly Sterk heeft de afgelopen periode vaak met samengeknepen billen op de studiobank gezeten, omdat ze haar deelname aan Expeditie Robinson niet wilde verklappen. Dat vertelde ze vrijdagavond in de showrubriek. BN’ers die meedoen aan Expeditie Robinson maken hun deelname aan het programma altijd erg belangrijk door er een zweem van staatsgeheim over te gooien. Zo ook Sterk. “Ik zat elke keer met samengeknepen billen hier op de bank.”

Sterk wilde zelfs niet tegen haar collega’s zeggen dat ze mee heeft gedaan aan Robinson. “Ik moest mijn hond houden, maar was elke keer zo bang dat als ik hier zat er mensen zouden zeggen: ‘Hé Shelly, zou jij wel eens mee willen doen?’

Ze werd bijna ‘ontmaskerd’ door Peter R. de Vries. “Mijn alibi was dat ik met duikvakantie was. Toen kwam ik terug en toen zei Peter: ‘Jij bent bruin, waar ben je naartoe op vakantie geweest?’ ‘Ja, duikvakantie!’ Toen zei hij: ‘O, waarheen? Wat heb je gezien onder water?’ Ohhhh. Dat vond ik wel heel lastig.”

Voorafgaand aan haar Robinson-reis heeft Sterk zich in haar tuin goed voorbereid op de realityshow. “Ik heb me heel erg voorbereid. Ik heb met mijn wokpan en een fire stick in de tuin vuurtjes proberen te maken. Ik heb een hele survival-traning gedaan en ben wel heel blij dat het nu eindelijk naar buiten mag.”

Andere BN’ers die meedoen zijn Marieke Elsinga, Roeland Fernhout, Anouk Hoogendijk, Niels Gomperts, Nicole BuchCarolina DijkhuizenDanny Froger en Soundos El Ahmadi.

Naast vijftien bekende Nederlanders doen er dit jaar ook vier onbekende Nederlanders mee aan het realityprogramma op RTL 5.

Foto: RTL 4

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen