Ruth Jacott geen fan van tv-diëtiste Sonja Bakker

Geplaatst op Sun 13 Aug 2017 om 9:44

Ruth Jacott is geen fan van tv-diëtiste Sonja Bakker, die razend populaire boeken heeft geschreven en ook haar eigen tv-shows heeft gehad. Dat vertelt de zangeres in de Glossy. Jacott wordt al moe bij de gedachte aan sonjabakkeren. “Daar was ik aan begonnen, en dat was hartstikke goed en leuk, maar dat hou ik echt niet vol. Ik mis dan mijn Surinaamse eten. Dan zwicht ik toch weer. Maar ik wil ook niet iedere dag een lijstje bijhouden met wat ik allemaal tot me neem“, legt ze uit.

Sonjabakkeren is helemaal niks voor Jacott. “Ik wil gewoon kunnen eten waar ik trek in heb“, legt de artieste uit.

Op dit moment passeert in de media de ene voedingshype na de andere. “Dat ben ik echt zat. Die diëten gaan nergens over. Bovendien is het niet leuk, want negen van de tien keer is hetgeen je mag eten volgens een dieet helemaal niet lekker. Het is gewoon een straf, en dat je leven lang. Niks voor mij.”

Ze is verslaafd aan eten. “En dan maakt het niet uit wat. Ik lust écht alles, dat is ook mijn probleem.”

Foto: Avrotros/Beste Zangers
6 Reacties op “Ruth Jacott geen fan van tv-diëtiste Sonja Bakker”


 1. Kirth Gersen

  Tjee, wat een vetklep.

 2. X

  Leuke vrouw

 3. robb

  Er is maar een manier om af te vallen minder eten en opletten hoeveel suiker er in de producten zit .

 4. Hooftstraat

  Ik was vroeger ook aan het Sonjabakkeren, hielp het JA, dan wel in combinatie met veel hardlopen, ik was kilo’s kwijt, ben op een gegeven moment gestopt, nu sport ik 5 keer per week en ik eet echt alles met mate en het gaat hartstikke goed, zo goed dat de RTL redactie mijn zo aantrekkelijk vonden om de kijkcijfers te verbeteren en mij vroegen om aan het trouwprogramma van Gordon aan mee te doen. Ik heb vriendelijk voor bedankt. Mensen negeer Sonja bakker, laten we lekker leven en sporten dat is het geheim

 5. Rick

  M C is niets meer dan een roddelrubriek. Niets geen medianieuws maar een verlengstuk va Story / Privé / Weekend en GeenStijl

 6. Wolter

  “Ruth Jacott geen fan van tv-diëtiste Sonja Bakker” Nou en?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.