Ruben Nicolai kent verhalen over coke-sms’jes op Ibiza

Ruben Nicolai kent verhalen van mensen die al tijdens hun landing op Ibiza een sms krijgen voor het bestellen van drugs. Dat vertelde hij woensdagavond in RTL Boulevard. De mensen met wie Nicolai heeft gepraat hebben kennelijk goede contacten op het Spaanse eiland. “Ik ken verhalen van mensen die terwijl ze landen op Ibiza al keurig in hun telefoon een menukaart hebben wat de dealer ze heeft toegestuurd. Van: ‘Maak maar even je keuze en dan komen we het bij je hotel afleveren.’”

Het is niet bekend met wie Nicolai heeft gepraat. Vorig jaar waren er nog cocaïnegeruchten over zijn collega Wendy van Dijk. Weekblad Quote beweerde namelijk dat ze een keer is aangehouden op het vliegveld van Ibiza met cocaïne in haar onderbroek, maar moest van de rechter rectificeren. Het blad kon het op geen enkele wijze hard maken en Van Dijk gaf aan helemaal geen drugs te gebruiken.

Ronald Molendijk, een goede vriend van Van Dijks man Erland Galjaard, nuanceerde in RTL Boulevard de problematiek van jongeren die in het ziekenhuis belanden na drugsgebruik op Ibiza. “Als we nou toch even willen kaderen. Ga dan eens op zaterdag of zondag kijken bij het ziekenhuis in de buurt om te zien hoeveel voetballers daar worden binnengedragen met enkels die scheef staan. Dus als je dancemuziek onder een vergrootglas gaat leggen, dan zou ik zeggen: begin ook eens over voetbal of hockey.”

Daarop zei Peter R. de Vries: “Dat is wel wat anders dan alcohol- of drugsmisbruik, hoor.”

Molendijk: “Want? Het is alle twee vertier, lol en je doet het bewust.”

De Vries: “Als je alcohol of drugs gebruikt overmatig dan neem je het risico dat het fout afloopt. Je stapt niet het voetbalclub op met de gedachte: ik eindig de wedstrijd met een gebroken enkel.”

Molendijk: “Sommige tegenstanders zijn daar wel op uit.”

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen