RTL 4 maakt kandidaten Monic Hendrickx-show bekend

Bram Moszkowicz, Monica Geuze, Achmed Akkabi, Marcel Musters, Tooske Ragas, Fatima Moreira de Melo, Thijs Zeeman, Esmée van Kampen en Frits Wester zijn de negen BN’ers die meedoen aan de nieuwe realityshow Kroongetuige van RTL 4. Dat heeft de tv-zender laten weten. Moszkowicz is de meest opvallende kandidaat aan de show, waarin Monic Hendrickx haar presentatiedebuut maakt. “Ik krijg veel tv-aanbiedingen, maar ik zeg bijna nooit ja“, geeft hij toe.

De oud-topadvocaat vertelt in De Telegraaf dat hij voor Kroongetuige graag een uitzondering maakte. “Omdat het zijdelings te maken heeft met waar ik 27 jaar mee bezig ben geweest: de advocatuur. En ik kende de producent, Strix, die staat altijd garant voor kwalitatief goede programma’s.

Expeditie Robinson-producent Strix maakt met Kroongetuige nu een soort afgeleide van Wie is de Mol: negen BN’ers moeten een moordzaak oplossen, maar één van hen probeert de boel te saboteren.

Moszkowicz: “Wie is de Mol? heb ik niet gevolgd. Wat ik ervan weet, is dat er ook een verrader tussen zit. Dit is vernieuwende televisie, omdat je als kijker al ziet wie en onder welke omstandigheden de misdaad heeft gepleegd, en wij als amateurspeurneuzen het raadsel proberen op te lossen.

Kroongetuige is vanaf 2 september te zien op RTL 4.

Het Telegraaf-artikel Wie pakt de moordenaar? kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen