RTL 4-kanon The Voice of Holland terug op 20 oktober

RTL 4’s allergrootste tv-succes The Voice of Holland keert op vrijdag 20 oktober terug op televisie. Op die dag begint het achtste seizoen van ’s lands populairste talentenjacht. Dat heeft de tv-zender vandaag bekendgemaakt op Facebook. De opnames van The Voice 8 beginnen volgend weekend. In vier opnamedagen worden de blinde audities opgenomen. Mensen kunnen die opnames bijwonen voor een bedrag van 10 euro per kaartje. Pas over twee maanden zijn de beelden te zien op televisie.

Het achtste seizoen van The Voice is tevens het seizoen waarin Anouk terugkeert als coach. Ze neemt plaats naast Ali B, Sanne Hans en Waylon. “Ik denk dat dit de meest gedroomde jury is die de show tot nu toe gehad heeft, omdat het allemaal heel felle rotzakken zijn”, zei Waylon eerder.

Ali B denkt dat het ook een mooie combinatie is. Hij verheugt zich op de opnames. “Spannend. Nu Anouk er weer is en met Waylon heb je eigenzinnige mensen.”

Anouk denkt dat talenten niet bang hoeven te zijn. “Sanne is hartstikke lief en charmant. Ik natuurlijk ook. Ik ben ook hartstikke lief.

Sanne Hans laat echter weten dat zij óók streng kan zijn. “Ik ben ook wel eerlijk, hoor. Ik ben hard als het moet.”

Of Anouk ditmaal gaat winnen? “Natuurlijk, dat zou fijn zijn, maar ik zou niet depressief in mijn bed liggen als ik niet win.”

Tegenover The Voice zendt NPO 1 komend najaar Flikken Rotterdam uit en SBS 6 brengt Wedden Dat Ik Het Kan.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen