Roué Verveer krijgt vrolijke vrijdagshow op SBS 6

Roué Verveer wordt dit najaar een van de prime-time-gezichten van SBS 6. Per 13 oktober heeft hij een eigen vrijdagshow bij de zender: Happy Hour. Dat heeft het station laten weten. In deze vrolijke show van SBS-eigenaar Talpa draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. “Het publiek in de studio is in charge en Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaar komt“, legt een woordvoerder uit. 

Elke uitzending krijgen drie kandidaten de kans om een eigen verhaal voor te dragen aan een 100-koppig publiek. Hoe langer het verhaal boeit, hoe langer de kandidaat mag blijven zitten.

Bij Happy Hour is het publiek de baas. Boeit het verhaal iemand niet meer, dan kan hij op de rode knop drukken. Na iedere druk op de knop zakt de kandidaat iets verder weg. Als meer dan de helft van het publiek op de rode knop heeft gedrukt, dan verdwijnt de kandidaat helemaal van het podium. Hoe hoger je op het podium blijft zitten, hoe meer geld er te winnen is.

Wie krijgt het Happy Hour-publiek het hardst aan het lachen? Dat wordt duidelijk in de moppenbattle. Twee kandidaten, twee moppen. Ook hier mag het publiek stemmen: Om welke mop is er het hardst gelachen. De winnende grappenmaker gaat door naar de finale, waarin een geldprijs te winnen is.

De videofragmenten in Happy Hour zullen bij de kijker zorgen voor een schaterlach of juist gefronste wenkbrauwen. Pranks vastgelegd door kwajongens, grappige castings voor commercials of blunders uit eigen privécollectie, het komt allemaal voorbij in Happy Hour.”

SBS 6 is nog op zoek naar kandidaten.

Foto: VARA, HumorTV

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen