Roué Verveer krijgt vrolijke vrijdagshow op SBS 6

Geplaatst op Sat 12 Aug 2017 om 9:25

Roué Verveer wordt dit najaar een van de prime-time-gezichten van SBS 6. Per 13 oktober heeft hij een eigen vrijdagshow bij de zender: Happy Hour. Dat heeft het station laten weten. In deze vrolijke show van SBS-eigenaar Talpa draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. “Het publiek in de studio is in charge en Roué Verveer zorgt dat alles op een snelle en scherpe manier bij elkaar komt“, legt een woordvoerder uit. 

Elke uitzending krijgen drie kandidaten de kans om een eigen verhaal voor te dragen aan een 100-koppig publiek. Hoe langer het verhaal boeit, hoe langer de kandidaat mag blijven zitten.

Bij Happy Hour is het publiek de baas. Boeit het verhaal iemand niet meer, dan kan hij op de rode knop drukken. Na iedere druk op de knop zakt de kandidaat iets verder weg. Als meer dan de helft van het publiek op de rode knop heeft gedrukt, dan verdwijnt de kandidaat helemaal van het podium. Hoe hoger je op het podium blijft zitten, hoe meer geld er te winnen is.

Wie krijgt het Happy Hour-publiek het hardst aan het lachen? Dat wordt duidelijk in de moppenbattle. Twee kandidaten, twee moppen. Ook hier mag het publiek stemmen: Om welke mop is er het hardst gelachen. De winnende grappenmaker gaat door naar de finale, waarin een geldprijs te winnen is.

De videofragmenten in Happy Hour zullen bij de kijker zorgen voor een schaterlach of juist gefronste wenkbrauwen. Pranks vastgelegd door kwajongens, grappige castings voor commercials of blunders uit eigen privécollectie, het komt allemaal voorbij in Happy Hour.”

SBS 6 is nog op zoek naar kandidaten.

Foto: VARA, HumorTV
22 Reacties op “Roué Verveer krijgt vrolijke vrijdagshow op SBS 6”


 1. Anonymous

  Flop.

 2. X

  Wordt niks…

 3. A.Zijn

  Dit zal niet aan mij besteed zijn. Blijf lekker bij VI hangen en TVOH, maar goed dat ze in ieder geval niet terugvallen op films of buitenlandse series.

 4. pifpafpoef

  Top of Flop ……….Flop dus !

 5. Vincent

  The Red Chair van de Graham Norton-show duurt niet voor niets maar een minuut of twee. Zo lang blijft ‘verhalenvertellenf publiek’ leuk. Als hele show? Zal mij benieuwen…

 6. west

  `Bij SBS een flop bij RTL een TOP zeker? wat een eikels hier met hun vooroordelen

 7. noel

  Flop. Dit linkse mannetje past ook helemaal niet bij de PVV-doelgroep van SBS6

 8. tommie1000

  Na 1 a 2 afleveringen is dit ook weer van de buis.
  Komen de beroemde films die niemand heeft gezien ook weer op tv.

 9. Stef

  Wat een leuk programma! Dit kan de voice wel eens heel veel kijkers kosten. Ik ga sowieso kijken!

 10. Flip de Beer

  Genieten van dit programma.
  RTL heeft wederom het nakijken…..
  Jan Dinosaurus doet het beter!

 11. Sjors

  dit wordt sowieso helemaal niks, sbs6 met het wanbeleid van de eerste orde.

 12. J

  Week erna start TVOH, dus helaas….. flop!

 13. Laurens

  Idee is leuk, maar alleen Verveer die de kar moet trekken wordt het niet.
  Daar moet een presentator bij…

  Had de andere mannen van “Gabbers” erbij betrokken, direct de mogelijkheid om ze een oudejaarsconference te laten schrijven. Toen Guido Weijers nog bij SBS zat, was zijn conference goed voor een kleine miljoen kijkers!

 14. Laurens

  @A.zijn;
  En eindelijk stoppen ze dan met die realifesoaps waar geen hond naar kijkt!

 15. Bart

  Laurens, Die reallifesoaps die stoppen niet.
  Over Happy hour, Leuk idee maar wel erg simpel. Roue is de minst leuke cabaretier. Wel een goed idee wat je zegt van die Gabbers.

  @Vincent Nee hoor. Het is een kruising tussen De Pats Boem show (Veronica omroep) en U Bent aan de beurt (RTL4). SBS6 heeft ooit al een keer zoiets uitgezonden in de vooravond onder de naam Der op of der onder.

 16. Layka

  Een honderdkoppig publiek, kunnen ze dan echt helemaal niets nieuws meer verzinnen bij Talpa?

 17. ano@niem.nl

  De man is zelf niet grappig, dit kan alleeen maar een flop worden.

 18. Mark

  Goh, in welk SBS programma zagen we dat eerder dat ze in de bodem vielen. En maar dom lachen allemaal. Is gewoon Moppentoppers 2.0. Had op zaterdag gemoeten!

 19. Peter

  Die verschrikkelijke zeikneger die denkt dat hij leuk is, alleen is er 1 persoon die dat denkt en dat is hijzelf.

 20. BijlmerStyle

  Tatta’s die er automatisch van uitgaan dat het een flop wordt. Verbaast me niks met die dubbele standaard die jullie hanteren.

 21. Anton Bouwhuis

  Hilarische videofragmenten! Die hadden we nog niet.

 22. Dennis

  Flop.. Die man is zo flauw..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.