Rob Geus wil op televisie uit horecahoek

Rob Geus wil even geen programma’s meer maken die met de horeca te maken hebben. Dat heeft de SBS 6-keurmeester vanochtend gezegd op Radio 10. Na de mislukte comeback van De Smaakpolitie is Geus toe aan iets anders. “Ik denk wel dat je moet denken uit de horecahoek. Daar moet je me wel een beetje uit weghalen, denk ik. Dat kennen we nu wel, maar er zijn genoeg andere mogelijkheden en daar gaan we met z’n allen hard over nadenken“, legt de volks presentator uit.

Er wordt binnenkort over vergaderd. “De producenten en ik kijken dan van: wat zou leuk zijn om met Geus te gaan doen. Daar gaan we binnenkort over vergaderen.”

Wat wil Geus zelf eigenlijk? “Ik vind het mooi om mensen te helpen en te adviseren. Ik vind wel dat mijn kracht daar ligt en daar wil ik me ook wel zeker voor inspannen.”

Hij heeft al een iets concreter idee. “Ik begin nu met mijn bedrijf om ook de zorg te verbeteren. Wie weet moet je in de hoek gaan denken. Er zijn genoeg misstanden in de zorg die misschien wel eens wat extra aandacht verdienen. Wie weet gaan we die hoek in. Allemaal opties.”

Foto: SBS/Wessel de Groot

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen