Quote 500-lid slaat Tim Hofman ziekenhuis in

BNN-ster Tim Hofman is vanochtend het ziekenhuis in geslagen tijdens opnames van zijn internetprogramma #BOOS. Ook zijn cameraman was de klos. Dat bevestigt omroepbaas Zakaria Taouss‏ op Twitter. De Quote heeft achterhaald dat ‘huisjesmelker’ Ton Hendriks (72), een lid van de Quote 500, de dader is. Hofman kreeg een klacht van een van Hendriks huurders en bracht de rijkaard een verrassingsbezoek. “Ze kwamen zomaar binnen wandelen. Ik kende ze nog niet verder.

Hendriks schrok zich naar eigen zeggen dood. “Ze liepen de hal in en knalden zo’n confettikanon af. Vervolgens liepen ze door naar het kantoor, en knallen ze weer zo’n confettispuit af, iedereen schrok zich het apenzuur! Ik heb drie keer gezegd dat ze naar buiten moesten, maar dat deden ze niet.”

Hofman wilde maar niet luisteren, meent Hendriks. “Vervolgens hebben we de politie gebeld. Hij wilde er nog steeds niet uit en probeerde mij op een bepaald moment te slaan. Toen sloeg ik terug. Als hij gewoon naar buiten was gegaan was er niets gebeurd. Ik ben heel redelijk, maar het is een keer Schlüss, het is mijn pand.”

Het personeel van Hendriks heeft volgens hem alles gezien. “De Officier van Justitie is al langs geweest, en die zei tegen mij dat ik aangifte moet doen van huisvredebreuk. Dat ga ik ook zeker doen.”

Die jongen krijgt natuurlijk nooit een weerwoord, dat durft niemand, maar ik wel. Ik ben daar niet bang voor.”

Foto: Stijn Ghijsen, BNN-VARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen