Ogen Linda de Mol niet zichtbaar zonder make-up

De ogen van Linda de Mol zijn niet zichtbaar zonder make-up. Dat onthult de RTL 4-presentatrice in de LINDA. De Mol heeft recentelijk haar ooglenzen laten vervangen door lensimplantaten, waardoor ze enige tijd geen make-up mocht dragen. “Ik mocht in verband met infectiegevaar per oog twee weken helemaal geen make-up op. Aangezien er tussen de twee operaties minstens een week moest zitten, betekende dat dus drie weken totaal make-uploos door het leven.

De tv-koningin vond dat ‘buitengewoon lastig’. “Even los van dat ik dus niet kon werken in die periode (tv-opnames en covershoots zonder make-up vind ik geen aanbeveling) heb ik zonder een oogpotloodje en mascara geen ogen. Ja, ze zitten er wel, maar je ziet ze niet.”

Hoe kan het dat haar ogen zonder make-up niet zichtbaar zijn? “Mijn wimpers zijn licht en fijn, ik heb – vind ik zelf – nul uitdrukking als ik er niet iets omheen teken. Maar goed, wat moet moet.”

De Mol onderging de oogoperatie, omdat ze last had van slecht zich. Zo had ze onder meer problemen met het lezen van de autocue. Meer daarover vertelt ze in haar tijdschrift (via Blendle).

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen