Maurice Middendorp volgt Helga van Leur op bij RTL 4

Geplaatst op Thu 10 Aug 2017 om 14:14

Maurice Middendorp, meteoroloog bij RTL’s Buienradar, debuteert vanavond als presentator van de weerblokken in Editie NL en de avonduitzendingen van RTL Nieuws. Dat heeft RTL 4 vandaag laten weten. Middendorp vult hiermee, samen met andere meteorologen van Buienradar, het gat op dat is gevallen na het vertrek van Helga van Leur. Hij is geen onbekend gezicht voor de televisiekijker. Nu al presenteert hij het weer bij het RTL Ontbijtnieuws, RTL Z en op RTL 4 overdag. 

Maurice Middendorp: “Ik ben ooit bij RTL terecht gekomen door de Facebookactie Jij vs. Helga van Buienradar. Ik heb daarmee een stage bij Buienradar gewonnen en zodoende mijn eerste stappen bij RTL gezet.”

Buienradar is onderdeel van de RTL-nieuwsorganisatie. “Nu is een logische volgende stap het presenteren van de avonduitzending van het RTL Weer.”

Het Buienradar-team bestaat uit de volgende meteorologen: Amara Onwuka, Jennifer Faber, William Huizinga, Dennis Wilt, Nicolien Kroon en Maurice Middendorp.

Foto: RTL
6 Reacties op “Maurice Middendorp volgt Helga van Leur op bij RTL 4”


 1. Marly van der Velden Lover

  wat een kop!

 2. bah

  Enge gladjakker

 3. Jan

  Lekkertje!!

 4. A.Zijn

  Haha, ik moet altijd zo lachen om die kerel bij het ontbijtnieuws. Net een Madame Tussaud pop.

 5. Anoniem

  Met alle respect, maar gelukkig geen gekleurde “omdat het moet”…

 6. Patricia van Tuyll van Serooskerken

  Wat een paardebek heeft deze meneer. Bah.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.