Marianne Zwagerman: ‘Telegraaf TV overtreft NOS/RTL’

Marianne Zwagerman vindt dat De Telegraaf de reguliere tv-zenders NOS en RTL heeft overtroffen met zijn liveverslag over de terreur in Barcelona. Dat laat de mediakenner weten op Twitter. Telegraaf TV ging vlak na de islamitische aanslag live met Maarten Steendam. Zwagerman, voormalig topvrouw bij TMG, volgde het nauwgezet. “Dat doen ze helemaal niet slecht. Al die vlieguren betalen zich uit“, twitterde ze. “Ja, de tv kan uit Maarten Steendam staat dit heel erg goed te doen.

De livestream van De Telegraaf werd doorgegeven via de reguliere site, maar mobiele gebruikers hadden een app nodig. “Je moet wel de aparte Telegraaf Vndg-app downloaden. Onhandig ja maar toch, ook mobiel live“, aldus Zwagerman.

Zwagerman vond het verslag van Steendam en zijn collega’s erg goed. “Ze lopen veel minder ver achter op Twitter dan de oldskool-tv. Mis wel beetje Telegraaf-saus en een Spanjekenner. Maar prima uitzending.

Toen Nieuwsuur begon, ging ze toch even over op de tv. “Bij Nieuwuur eerst sport want de samenvatting van Barcelona is nog niet klaar. Vijf uur later 🙄👋🏾.

Hef de NOS maar op. Maarten Steendam overklast nu al uren live iedereen die in Hilversum voor een camera staat. En niet te vergeten Silvan Schoonhoven, ook urenlang top.

Steendam heeft Zwagerman bedankt na de uitzending: “Dank voor je feedback en lieve woorden vanavond!

Foto: Telegraaf TV

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen