KLM laat 538-ster Niels bijbetalen voor zware koffer

Radio 538-ster Niels van Baarlen, sidekick in ’s lands meest beluisterde ochtendshow Evers Staat Op, heeft ondanks zijn BN’er-status geen VIP-behandeling gekregen van KLM. De luchtvaartmaatschappij liet hem bijbetalen voor een te zware koffer. Dat heeft de radiomaker (foto: helemaal links) gezegd op de radio. Van Baarlen heeft over deze kwestie een vreselijke ruzie gekregen met een KLM-mevrouw. “Ik had me een rúzie met een dame achter de balie“, onthulde hij in de radioshow.

Het was een belachelijke situatie, aldus Van Baarlen. “Wij gingen met zijn drieën op vakantie en dan mag je drie koffers meenemen van 23 kilo per stuk. Uiteindelijk hadden wij maar twee koffers. Eén koffer was in plaats van 23 kilo 24,2 ofzo.”

Slechts íets te zwaar, aldus Van Baarlen. “Dat is natuurlijk niet goed en regels zijn regels, maar ik dacht: het is één kilo, maar ik neem een hele koffer minder mee, ze doen vast niet zo moeilijk en ik mag van KLM dat koffertje meenemen. Er zat een dame achter de balie die er gewoon niet over wilde praten.”

Ze was volgens hem chagrijnig door de vele paupers die ze in de zomer te woord moet staan. “Het is natuurlijk hoogseizoen en dat is verschrikkelijk voor die dames. Dan heb je alleen maar van die charters naar Turkije met van die gezinnen die all-inclusie gaan.

Uiteindelijk moest Van Baarlen bijbetalen voor het extra gewicht. “Je kunt gewoon bijkopen. Dat is het probleem niet.”

Op de terugweg was er ineens geen probleem. “Ik vloog terug met dezelfde vlucht van KLM en toen had ik 23,7 kilo. Toen typte die man gewoon lachend 23 kilo in.”

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen