Johan Derksen ziet in Wim Kieft goede opvolger

Johan Derksen is het niet eens met zijn collega’s Wilfred Genee en René van der Gijp dat het RTL 7-programma Voetbal Inside niet verder zou kunnen zonder hem. Dat vertelt hij in gesprek met het AD. Derksen kondigde eerder aan na het komende seizoen te stoppen met Voetbal Inside, maar lijkt inmiddels een beetje terug te krabbelen. Mocht hij tóch opstappen, dan ziet hij in Wim Kieft een goede opvolger. “Wim Kieft zou prima op mijn plek kunnen. Jammer dat hij bij Ziggo Sport zit.

Kieft zat vroeger wel eens aan tafel bij VI, maar mag dat nu niet meer van Ziggo. Dat is het VI-trio niet van plan. “Doorgaan of niet, bij RTL hoeven ze in elk geval niet bang te zijn dat een van ons naar een andere zender stapt. Niemand wil ons meer, we hebben inmiddels compleet Hilversum beledigd.”

Derksen twijfelt nu aan zijn plan om te stoppen. “Ik vind het lullig om die jongens in de steek te laten.

Na jaren van ruzies kunnen de drie inmiddels goed met elkaar door een deur. “Ook de dood van René’s vriendin heeft veel met onze band gedaan. Het bekvechten is al een tijdlang over. De zenderbaas van RTL 7 heeft in dat opzicht een ontzettend saai jaar achter de rug.”

Het AD-interview met Johan Derksen kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV, Jinek

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen