Johan Derksen heeft liever Beau dan Humberto

Johan Derksen ziet op de late avond van RTL 4 liever Beau van Erven Dorens dan Humberto Tan presenteren. Dat heeft de voetbalanalist gezegd op RTL 7. De opmerking van Derksen is niet heel verrassend, omdat Tan al jaren bespot wordt in zijn voetbalprogramma Voetbal Inside. “Ik vind dat Beau het fantastisch doet. Ik ben geen liefhebber van Humberto en ik vind Beau een heel prettige man met een goede uitstraling“, luidt het oordeel van de bekende voetbalanalist.

Van Erven Dorens zet volgens Derksen een goede sfeer neer in RTL Summer Night. “Daar zou jij eens goed naar moeten kijken, jongen“, grapt hij tegen Wilfred Genee.

De mannen van VI zijn niet bepaald welkom aan Tan, maar daar komt misschien wel verandering in, aldus Derksen. Wij hebben een waanzinnig directeurtje bij RTL 7. Hij wordt nu ook de baas van Boulevard en van Humberto.”

Ik denk dat wij nu regelmatig bij Humberto aan tafel komen. Hij heeft nu alle topprogramma’s van RTL onder zijn beheer.”

Uit een poll op Mediacourant, waarop tot vandaag meer dan 2.500 mensen hebben gestemd, blijkt dat de meeste mensen liever Beau van Erven Dorens (80 procent) dan Humberto Tan (20 procent) zien als presentator van de late talkshow op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen