Jet van Nieuwkerk wil net zo goed zijn als vader

Als Jet van Nieuwkerk voor de camera staat, heeft ze de ambitie om het net zo goed te doen als haar vader Matthijs van Nieuwkerk. Dat heeft de voedingsgoeroe gezegd op Radio 10. Jet beleefde in juni haar presentatiedebuut. Ze presenteerde een aantal zaterdagochtenden lang het programma Foodmakers op RTL 4. “Dat is alweer afgelopen. Het was een achtdelige serie afleveringen. Of ik weer terugkeer? Wie weet. Ik weet het niet. Ik vond het in elk geval ontzettend leuk om te doen.

Ze doet niet geheimzinnig: er is gewoon niets, benadrukt ze. “Er is niet iets wat ik niet mag vertellen wat eraan komt, maar ik vond het wel ontzettend leuk, dus wie weet.”

Dat ze dochter van Matthijs van Nieuwkerk is, brengt een bepaalde druk met zich mee. “De lat ligt wel erg hoog, hoor. Dat maakt het moeilijker. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik het mezelf het moeilijkst maak, want ik wil natuurlijk even goed zijn als…

Natuurlijk wil ik ook de beste zijn. Dat is natuurlijk onzin, want dat kan helemaal niet als je voor de eerste keer op tv bent. Dus ik kan de lat nog wel eens hoog leggen.”

Vader Matthijs van Nieuwkerk maakte vandaag bekend dat hij een stapje terugdoet met De Wereld Draait Door. Vanaf 2018 is de talkshow minder vaak op zender.

Foto: RTL/Foodmakers

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen