Jack van Gelder vindt Tijs van den Brink zielig

Ziggo Sport-presentator Jack van Gelder vindt het erg sneu dat EO-presentator Tijs van den Brink woensdagavond wel naar Ajax – Nice wilde kijken, maar niet via Ziggo Sport. Dat laat hij weten op Twitter. Van den Brink was erg nieuwsgierig of Ajax de kwalificatieronde van de Champions League zou overleven, maar vermijdt Ziggo liever. “Heb ik zin om Ajax te kijken, is het bij Ziggo. Heb ik juist opgezegd omdat ze Ajax sponsoren… Wat nu?“, twitterde de EO-presentator.

Ongelooflijk kinderachtig, vindt Van Gelder dat. Hij liet er geen gras over groeien en reageerde direct: “Vanavond ook via Eurosport te zien hoor. Presenteer jij binnenkort ook het programma ‘Zieligheid kent geen tijd’?

Van den Brink ging niet mee in de ruziesfeer van Van Gelder. “PSV heeft het al lastig genoeg om Ajax bij te benen, financieel. Dan ga ik Ziggo toch niet sponsoren? :-)“, gaf hij aan.

Van Gelder reageerde daarna niet meer, maar iemand anders wilde nog wel weten waar Van den Brinks journalistieke distantie is gebleven. Daarop antwoordde de EO’er: “Die heb ik tal van terreinen, maar niet als het gaat om voetbal of wielrennen… Ik ben geen Gio of Jack hè… En op de zender merk je niks!

En waarom Van Gelder zo geprikkeld reageerde? “Het ging om Ziggo. Daarom voelde ik mij aangesproken.

Ajax – Nice trok woensdagavond meer kijkers op Eurosport dan op Ziggo Sport.

Foto: Ziggo Sport

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen