Ivo Niehe (71) heeft gevoel dat carrière pas net begint

Geplaatst op Sun 13 Aug 2017 om 10:33

Ivo Niehe (71) heeft oprecht het gevoel dat zijn carrière nu pas begint. Zijn omgeving heeft dat gevoel ook, maar de rest van Nederland niet. Dat vertelt de TV Show-host in gesprek met het AD. Niehe zit nog lang niet stil. Zo heeft hij nu de voorstelling Drs. Down geschreven. “Je zult het ongetwijfeld raar vinden, maar ik voel dat het allemaal pas begint. Dat mijn loopbaan tot nu toe een voorwoord was. Niemand gelooft me, behalve de mensen in mijn omgeving“, legt de televisiebekendheid uit.

Zelf ziet Niehe zich helemaal niet als tv-dino. “Elke dag denk ik: ik heb nog zoveel plannen waarmee we aan de slag moeten.

De presentator is trots op zijn werk en zijn kwaliteiten. “André Rieu zei ooit: ‘Ik heb nooit vakantie, want ik heb geen werk…’ Dat geldt ook voor mij.”

Ik ben net terug uit Frankrijk. Zit ik op een terras weer dertig onderwerpen uit de internationale bladen te scheuren. Mijn werk is een enorm voorrecht“, besluit hij in de krant (via Blendle).

Foto: Avrotros/Roy Beusker
12 Reacties op “Ivo Niehe (71) heeft gevoel dat carrière pas net begint”


 1. A.Zijn

  “André Rieu zei ooit: ‘Ik heb nooit vakantie, want ik heb geen werk…’ Dat geldt ook voor mij.”
  …..
  “Mijn werk is een enorm voorrecht, besluit hij ”
  ?????

 2. HansrZ

  Wat een verschrikkelijke eikel die Ivo, zelfvoldane ijdeltuit

 3. JasperV

  Wat een zelfoverschatting heeft die man.

 4. Koen

  Verkeerd gevoel

 5. hcsnemtuG

  Veel kritiek op die man, maar niemand heeft ooit Niehe kunnen overtreffen met zijn 3 minuten sterreninterviews. 2 quotes en er een halfuur tv van maken,heel knap.Mooi bijvoorbeeld is dat het interieur van Julio Iglesias bij de Tv Show al 30 jaar hetzelfde is. Alleen moet hij eens een fatsoenlijke haarimplantatie laten doen.

 6. Flits Bom

  Die man heeft belachelijk veel succes in zijn leven.

 7. klara

  Ze zeggen hoe ouder ,hoe gekker !!!!

 8. Sjors

  Hij vindt dat hij nu pas begint, ik vind van niet en velen met mij.Ivo loopt over van vooral zichzelf.

 9. snuifje

  Ik ken niemand die maar in de schaduw van Ivo mag staan.

 10. Sjors

  Ik ken er genoeg!

 11. buurman

  Dit is zo’n kop boven een artikel waar je je even rot van schrikt

 12. Harry Manshanden

  Is die knakker nog niet dood….

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.