Humberto Tan krijgt geen sidekick meer in studio

Humberto Tan krijgt in het nieuwe seizoen geen sidekick meer in de studio van RTL Late Night. Er treedt op die manier niemand meer in de voetsporen van Luuk Ikink en Marieke Elsinga. Dat heeft RTL vandaag laten weten aan NU.nl. Het gerucht gaat dat Tan niet zo goed door een deur kon met Elsinga, dus geen sidekick is wel een veilige oplossing van de zender. “Er komt geen nieuw persoon in de studio, we gaan daar op een andere manier invulling aan geven“, zegt een woordvoerder.

Elsinga was 214 afleveringen lang de sidekick van Tan. Het is niet duidelijk of er met haar vertrek nu ook een einde komt aan de RTL Late Night-rubriek met flauwe YouTube-filmpjes, waarvan het merendeel een paar uur eerder ook is vertoond in RTL Boulevard.

Het AD denkt dat er wel iets voor Elsinga’s rubriek in de plaats komt. “Dat er geen nieuw persoon in de studio komt, kan mogelijk wél betekenen dat er een reporter voor het late-nightprogramma op pad gaat“, aldus de krant.

Het dagblad wijst bijvoorbeeld op de rubriek van Jaïr Ferwerda in Jinek. Of RTL Late Night ook met zoiets komt, is onduidelijk. Het zou wel wat vreemd zijn: Elsinga is namelijk officieel vertrokken omdat ze graag buiten reportages wil maken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen