‘Hoeveel herkansingen krijgt Kim-Lian nog?’

Geplaatst op Thu 10 Aug 2017 om 16:00

De Weekend vraagt zich af hoeveel kansen Kim-Lian van der Meij nog krijgt bij SBS 6, aangezien ze tot op heden alleen nog maar flops heeft afgeleverd. Dat is te lezen in het entertainmentblad. Haar transfer van de AVRO naar SBS 6 is onverstandig geweest, denkt het blad. “Bij de AVRO leek Kim-Lian van der Meij een gouden toekomst te hebben. De zender liet haar zelfs het prestigieuze Televizier-Ring Gala presenteren“, aldus het blad, wijzend op het gala dat ze vlak voor haar transfer presenteerde.

Zelf gaf Van der Meij ooit aan ‘een soort Linda de Mol‘ te willen worden, namelijk ‘iemand die jarenlang succesvolle programma’s presenteert’. De Weekend: “De kijkers lijken daar echter anders over te denken, want haar programma’s bij SBS zijn vrijwel zonder uitzondering allemaal geflopt.”

Mindmasters Live, Thuis Op Zondag, Show Vandaag: allemaal mislukten ze jammerlijk. “Net als de grote shows Beast It en De Grote Herkansing.”

Medewerkers achter de schermen vragen zich inmiddels wel af hoeveel herkansingen Kim-Lian zélf nog krijgt van haar tv-baas John de Mol.”

Foto: SBS/Reinier Bergsma
37 Reacties op “‘Hoeveel herkansingen krijgt Kim-Lian nog?’”


 1. Boris

  Gewoon weer terug naar de Kids Top 20. Daar blonk ze uit. Daar had ze succes, zelfs als zangeres.

 2. anonymusje

  Kim Lian is een multitalent die misschien verkeerde keuzes maakt. Ze is een ongelofelijk warme persoonlijkheid en professioneel, spreek uit eigen ervaring. De flops kun je haar niet alleen aanrekenen, net zoals Nick en Simon niet, die hadden ook een miljoenen publiek bij AVRO TROS, SBS kent zware tijden en er is heel veel voor nodig omdat vlot te trekken.

 3. Daan

  Wat is het verschil tussen rtl lounge en rtl 8?

 4. Tim20 MJ

  Puur wanbeleid van onwetende zendermanagers bij SBS. Op hoeveel staat de teller nu? Zo is Beau ook geflopt bij SBS: in al die jaren heeft hij, behalve De Wereld van Beau en Show me the Money, niet één fatsoenlijk programma gekregen.
  Overigens weten ze daar intussen nog niet helemaal wat ze doen. Dit najaar zetten ze bijvoorbeeld Irene Moors op een kennisquiz en Jeroen v/d Boom op een woonprogramma. Tja…

 5. Laurens

  Kim-Lian is prima voor kleine programma’s als Hart in Actie, Huizenjacht, Shownieuws en dat soort programma’s. Zet haar daarvoor in, maar niet voor de grotere shows!

  Nu maar hopen dat John eens wat echte presentatoren overhaalt!

 6. Laurens

  Eens Tim20MJ; als ze een betere presentator in huis hebben, krijgen ze ook niet de juiste programma’s.

 7. Daan

  “anonymusje”
  SBS kent zware tijden en er is heel veel voor nodig omdat vlot te trekken.

  Toen SBS gekocht werkt door Sanoma en Talpa was het een goede zender!
  Met een mooi marktaandeel, wat je allemaal niet verkeerd kunt doen met personeel zoals Kim-Lian.

 8. J

  @Laurens, Tim20MJ:
  Het probleem is vaak niet eens de presentator bij de flops van SBS6. Dat programma met Irene wordt ook niks, sowieso, wie zet 2 quizzen op 1 avond? Beide hadden elkaar kunnen opvolgen op zaterdag 21:30. En dan met Winston of Rik. Laatst genoemde kan best wat betreft een quiz wat beteken voor SBS6, gezien zijn magere succes bij NET5.
  Kim-Lian zou prima Shownieuws kunnen doen, afwisselend met Renate en Airen.

  Ik denk overigens als J. de Mol een nieuw nieuwsprogramma gaat lanceren (ik denk ook dat dat gaat gebeuren de komende jaren), ze Rik daar wel voor kunnen gebruiken. Bij NET5 wordt het niks voor hem.

 9. Flits Bom

  Wellicht worden er wat diensten verleend aan dhr de Mol..

 10. Walter

  Zij heeft gewoon geen talent/kwaliteiten voor de televisie…

 11. Bart

  @Laurens of J Is het al duidelijk wie Vermist gaat doen op SBS6? Dat is wel wat voor Rik met bijvoorbeeld Gallyion.

 12. Zonder Naam

  Ze presenteert technisch gezien prima, maar ze mist een gun-factor. Ze heeft ‘het’ niet.

 13. Bartje

  Ik vind haar heel geschikt als worstenverkoopster bij de HEMA.

 14. Yoshi

  Legt niet aan Kim Lian. Alles flopt op SBS

 15. Anonymous

  @ Yoshi

  SBS is een zender vol flops.
  Vd Meij haar programma’s zijn de hardste flops.

 16. John

  Ligt het nu aan sbs of aan kim. Zouden dezelfde programmas bij rtl4 niet geflopt zijn. Kan john haar niet even tijdelijk laten invallen voor linda de mol. Dat kim miljoenenjacht gaat presenteren. Mocht dat dan floppen dan ligt het echt aan kim en dat linda 1 vd geflopte programmas van kim bij sbs6 gaat presenteren.

 17. aammehoela

  Ben het met John eens. Het ligt volgens mij aan de zender, niet aan haar. Ze kan best presenteren, maar de programma’s en vooral de zender. Ik kijk er niet naar doordat ik nooit naar SBS 6 kijk.

 18. Bart V.

  De meeste kijkers vinden SBS6 een overbodige zender met programma’s waarvan het niet uitmaakt dat je het niet hebt gezien. Nu Talpa de zendergroep 100% in bezit heeft, zou je verwachten dat er nieuw talent of een paar grote transfers plaats zouden vinden en dat de -naar mijn mening- beschadigde SBS naam zou worden vervangen door een andere naam. Talpa 6 of TV 10. Niets van dat al. Sport 7 en Tien werden met heel veel tamtam in de markt gezet, het lijkt nu wel of het niemand iets kan schelen of er met vier zenders wordt uitgepakt. De soap SPA om half 11 op het amper bekeken NET 5 en nog wat Nederlandse programma’s van Arie Boomsma over kleine mensen ga je daar de oorlog mee winnen ? SBS 6 dat van middelmatigheid aan elkaar hangt. In de vooravond een woonprogramma, een kookprogramma en dan Utopia, wat weer een hele andere doelgroep trekt. Wie neemt er nu een televisie groep over, terwijl meer en meer mensen de reclame onderbrekingen als zo storend ervaren, dat ze wegvluchten naar On Demand.

 19. Han

  Jij had het vast beter gedaan. Ha Ha!

 20. Mike

  Leuke vrouw, ze heeft gewoon pech.

 21. Farborough

  wat had ze dan in hemelsnaam moeten presenteren bij Avro-Tros?

 22. Jekaterina Ravensburger

  Ze lijkt een beetje op mij toen ik nog jing was, ik werkte toen als prostitue en had ook geen enkel succes.

 23. Jekaterina Ravensburger

  Ik slikte echt alles (ja ook dat) voor slecht een paar rijksdaalders. Deze troela ligt waarschijnlijk ook vooral op haar rug te schuimbekken.

 24. Jekaterina Ravensburger

  Een beetje meer decorum zou haar goed doen, ze oogt buitengewoon goedkoop. Categorie gratis af te halen.

 25. Petrus

  Toen je jing was? En tegenwoordig ben je gezellig jang?

 26. m

  Het ding is: ze presenteert goed. Daar ligt het niet aan. Maar mensen gunnen het haar denk ik niet, en ze is qua persoonlijkheid ook niet super uitgesproken. Het is niet iemand die je echt onthoud. Dat helpt niet op een zender die velen sowieso al als laatste ‘zap-optie’ hebben

 27. Jekaterina Ravensburger

  He Petrus jij ook hier? Lekkere snibbige ouwe bokkepoot van me! Lang geleden dat ik jouw bittere roomyoghurt tegen mijn gehemelte voelde sprietsen! Dat waren nog eens tijden he! Keertje weer daten?

 28. ano@niem.nl

  Geef Kim Lian gewoon een fatsoenlijk programma van met meer alure.
  Alles wat ze tot nu toe mocht doen is erg camping…

 29. Yoshi

  Irene Moors had succes op zondag bij RTL, solo deed ze het ook wel redelijk. Lucille scoorde met Lingo en solo programma’s ging ook prima. Winston had succes met Boulevard, solo minder .

  Ook deze drie waren bij RTL en AVRO een goede winstmaker. De overstap naar SBS en alles scoort veel minder. Beau was voor overstap naar SBS succesvol op RTL en bij SBS was het een groot fiasco. Eenmaal terug bij RTL en Beau scoort.

 30. Paut Pielusma

  Een kindsterretje hoort in kindertijd op TV te zien te zijn.

 31. Flip de Beer

  Genoten van Kim Lian.
  RTL wederom 2de toen ze voor SBS koos.
  Veronica was beter geweest.

 32. Rene

  Samen iets doen bij sbs met Nicolette van Dam! Ook zo een kijkcijfer kanon.

 33. critikast

  Het ligt wel degelijk aan haar. Ze presenteert ieder programma op een manier waarbij je je als kijker imbeciel, een kleuter of een nitwit voelt. Kim is een van de vele zichzelf overschattende presentatrices: veel geschreeuw maar heel weinig wol !

 34. Henkjan

  @Rene
  Hahahahah twee brekebenen in 1 show.

 35. Rene

  Henkjan dat word lachen toch…..dom en dommer 2.0 whaha.

 36. Sjors

  ZE HEEFT HET NIET EN ZAL HET OOK NOOIT KRIJGEN, VAKVROUW MAAR GEEN GUNFACTOR!

 37. Vrede

  Ach ja,ligt toch ook aan het programma. Expeditie Robinson zal echt geen flop worden als zij het gaat presenteren.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.