Hans Kraay jr. krijgt belcolumn in Veronica Magazine

Geplaatst op Wed 09 Aug 2017 om 9:38

Hans Kraay jr. krijgt een eigen rubriek in Veronica Magazine, ‘s lands populairste televisieblad. Er is gekozen voor een belcolumn. Dat heeft de redactie laten weten. Kraay jr. hoeft voor zijn bijdrage in het blad niet in de pen te klimmen. De redactie van Veronica Magazine zal elke week met de flamboyante presentator bellen over voetbal, mooie vrouwen, ijdele mannen én de week die komen gaat. In de allereerste column voorspelt hij bijvoorbeeld een verrassende landskampioen: PSV.

Ter gelegenheid van zijn eerste column, heeft Veronica Magazine deze week ook een introductie-interview in het blad staan. Hierin praat hij openhartig over z’n rol aan tafel bij Voetbal Inside, over de bijzondere band met z’n vader en over hoe belangrijk zijn vrouw voor hem is. “Sofie is mijn grootste criticus.

De oud-voetballer belooft veel ongezouten meningen. “Ik wil dicht bij mijzelf blijven en zal altijd zeggen wat ik denk, op míjn manier. Ik ben een eigenwijze pikkentrekker en dat blijf ik.

Veronica Magazine heeft een bereik van 985.000 lezers per week. “Veronica Magazine vertelt je niet alleen hoe laat Eva Jinek haar scherpe vragen stelt, maar ook waar je moet zijn voor de beste films op tv en welke verborgen parels op Netflix je echt eens moet kijken.”

Foto: RTL/Voetbal Inside








5 Reacties op “Hans Kraay jr. krijgt belcolumn in Veronica Magazine”


 1. Robert

  Nooit geweten dat het blad nog zo een groot bereik had. Hans is inmiddels al bij Fox en schuift aan bij Voetbal Inside, verteld precis dezelfde verhalen en meningen, om dat nog eens te lezen in dat blaadje hoeft voor mij niet.

 2. Anton

  Dus je kunt wel lezen, maar niet schrijven?

 3. pifpafpoef

  Trieste man met dezelfde meermaals uitgekauwde verhalen,en verder niet interessant genoeg voor wat nieuws!

 4. Walter

  Als Derksen volgend jaar stopt, zal Voetbal Inside hoogstwaarschijnlijk verdwijnen. Dus ook exit voor Gijp, Boskamp en Kraay. Al zit Boskamp bij Fox en Ziggo en Kraay bij Fox, met het praatprogramma van Jansma op zondag waar een paar duizend mensen naar kijken…

 5. klara

  Vreselijk die mening van Kraay ,slaat nergens op !!!!!!!

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.