Hans Kraay jr. krijgt belcolumn in Veronica Magazine

Hans Kraay jr. krijgt een eigen rubriek in Veronica Magazine, ’s lands populairste televisieblad. Er is gekozen voor een belcolumn. Dat heeft de redactie laten weten. Kraay jr. hoeft voor zijn bijdrage in het blad niet in de pen te klimmen. De redactie van Veronica Magazine zal elke week met de flamboyante presentator bellen over voetbal, mooie vrouwen, ijdele mannen én de week die komen gaat. In de allereerste column voorspelt hij bijvoorbeeld een verrassende landskampioen: PSV.

Ter gelegenheid van zijn eerste column, heeft Veronica Magazine deze week ook een introductie-interview in het blad staan. Hierin praat hij openhartig over z’n rol aan tafel bij Voetbal Inside, over de bijzondere band met z’n vader en over hoe belangrijk zijn vrouw voor hem is. “Sofie is mijn grootste criticus.

De oud-voetballer belooft veel ongezouten meningen. “Ik wil dicht bij mijzelf blijven en zal altijd zeggen wat ik denk, op míjn manier. Ik ben een eigenwijze pikkentrekker en dat blijf ik.

Veronica Magazine heeft een bereik van 985.000 lezers per week. “Veronica Magazine vertelt je niet alleen hoe laat Eva Jinek haar scherpe vragen stelt, maar ook waar je moet zijn voor de beste films op tv en welke verborgen parels op Netflix je echt eens moet kijken.”

Foto: RTL/Voetbal Inside

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen