Hanneke heeft einde Sterren Op Het Doek plek gegeven

Hanneke Groenteman heeft het einde van Sterren Op Het Doek een plek gegeven. Ze heeft er vrede mee. Dat vertrouwt ze toe aan weekblad Weekend. Ondanks het succes van het programma, werd Sterren Op Het Doek eind 2015 van de buis gehaald door Omroep MAX en NPO 2. “Ik had best door willen gaan, maar ik begrijp het wel. Ik las in de krant dat ze nu ook stoppen met Erica Op Reis. Soms moet je ook met iets ophouden, anders gaat het maar eindeloos door“, legt de presentatrice uit.

Andere formules lenen zich beter om eindeloos door te gaan, aldus Groenteman. “Ik vind dat het wel kan met talkshows als De Wereld Draait Door, maar anders wordt het steeds meer van hetzelfde.

Hoewel ze alweer 78 is, zit Groenteman niet stil. “Ik vind het nog veel te leuk. Momenteel ben ik mij aan het voorbereiden op een tv-programma over het opvoeden van pubers; dat ga ik samen doen met cabaretier Roué Verveer.

Verder heb ik een YouTube-kanaal waar ik het heel erg druk mee heb en ik interview mensen voor bladen, dus ik heb genoeg te doen.

Tot slot is Groenteman ook druk met haar werk als ambassadeur voor xtc.

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen