Guido Spek wil veel meer doen naast GTST

Guido Spek ontplooit zo graag activiteiten náást Goede Tijden Slechte Tijden, dat hij soms vergeet om rust in te bouwen. Dat vertelt hij in Vriendin. Tijdens zijn vakantie komt Spek moeilijk tot rust. Wat doet hij dan? “Vooral ideeën verzinnen, haha. Hoewel ik best veel kan doen naast mijn werkzaamheden voor GTST, is dat naar mijn gevoel nooit genoeg. Dus als ik in de zomer vijf weken vrij heb, denk ik: zo, nú ga ik de wereld veroveren met mijn liedjes, projecten, online-avonturen…”

Als er even niet voor GTST wordt gedraaid, dan wil Spek al die dromen vervullen. “Dan neem ik me voor eindelijk dat boek te schrijven een nieuwe versie te ensceneren van Het Zwanenmeer. Oké, dat laatste misschien niet.”

Hij loopt over van de inspiratie. “Mijn probleem is een beetje dat ik veel ideeën heb, maar niet altijd de rust om ze ten uitvoer te brengen. Meestal begin ik ergens aan, wat strandt als ik iets nieuws oppak.”

Het komt er vaak op neer dat ik twee weken hard bezig ben en dan denk: wacht, je moet wel vakantie nemen. Want dat heb je ook nodig.”

Foto: RTL/Nick van Ormondt

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen