Gordon nodigt vader ‘Meisje van Nulde’ uit

Gordon baalt er vreselijk van dat RTL 4 zijn Meisje van Nulde-grap heeft herhaald. Hij biedt zijn excuses aan aan de nabestaanden. Dat is te lezen op Facebook. Gordon grapte tegen Gerard Joling dat hij op het Meisje van Nulde leek, maar wist er niks over. “Doelend op het kleien masker wat destijds werd gemaakt“, legt Gordon uit. “Ik heb nooit geweten hoe deze zaak is afgelopen en was in de veronderstelling dat die was gemaakt om te helpen het meisje te vinden zonder succes.”

Vorig jaar had RTL de grap er gelijk uitgehaald toen bleek hoe gevoelig de zaak ligt. “En hoe gruwelijk dit arme kind aan haar einde is gekomen. Ik heb nooit de bedoeling gehad om hiermee iemand te kwetsen en had zeker twee keer nagedacht om zoiets te zeggen.”

De entertainer betreurt het. “Ik heb inmiddels mijn excuus aangeboden aan de familie en heb contact met de vader en hem en zijn dochter uitgenodigd voor een gesprek en een luisterend oor. Ik kan dit niet meer terugdraaien maar hoop dat de rust wederkeert voor de familie en hiermee de zaak weer wordt afgesloten.”

Ik en mijn grote bek ook, soms heel leuk (denk ik) en nu dan heel ondoordacht. Mijn gedachten en hart gaan uit naar alle nabestaanden van arme Rowena en voor mij heeft het meisje van Nulde voor altijd een plek in mijn hart.

Lees ook: RTL 4 zegt opnieuw sorry voor Nulde-grapje (gisteren)

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen