Gordon boos op Telegraaf: ‘Sensatiebeluste kutkrant’

Het Gordon-artikel dat vandaag op pagina Privé in De Telegraaf staat is niet gebaseerd op een interview. Sterker nog: de tekst is helemaal nergens op gebaseerd. Dat zegt de RTL 4-ster op Facebook. Er wordt door de krant flink uitgepakt met Gordon. ‘Gordon-biografie belooft een ongekende showbizzoorlog’, kopt het dagblad, waarna enkele uitspraken van de televisiester volgen. “De Telegraaf suggereert vanmorgen een interview met mij te hebben gehad?“, reageert hij nu.

Er heeft volgens Gordon helemaal geen interview plaatsgevonden. “Zo noemen ze dat als je een journalist tegenkomt op een borrel en je geen commentaar geeft.”

Gordon wil absoluut geen showrel veroorzaken, zegt hij. “Mijn boek wordt helemaal geen showbizzrel en de uitspraken over René Froger dateren van twee jaar geleden uit het programma Pauw.

Heel jammer weer, aldus Gordon. “Zo op sensatie belust en nergens op gebaseerd. Ik ben er helemaal niet op uit om mensen te kwetsen met dit boek want dat is wat ze willen juist. KUT Krant!!!!!

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen