Gordon belooft Nederland mooiste tv-huwelijk ooit

De finale van zijn nieuwe RTL 4-programma Gordon Gaat Trouwen brengt Nederland het mooiste tv-huwelijk dat ons land heeft gekend. Dat zegt Gordon in weekblad Weekend. Gordon denkt dat Nederland met grote ogen zal kijken naar zijn huwelijk. “Ik denk dat mensen al helemaal gek worden als ze alleen maar die locatie zien. Het wordt het mooiste huwelijk dat Nederland ooit te zien gaat krijgen op televisie, met alles erop en eraan. Het wordt groter dan groots“, legt de entertainer uit.

Na jaren heeft Gordon eindelijk ja gezegd tegen de programmaformule. “John de Mol en Erland Galjaard hadden al tien keer aan me gevraagd of ik dit programma wilde doen, maar ik dacht: dat ga ik zeker niet doen, ik laat echt niet zo diep in mijn privéleven kijken.

Toch ging hij overstag. “Twee maanden geleden, toen ze weer aan me vroegen of ik in een tv-show op zoek wilde gaan naar een nieuwe liefde met een huwelijk als doel, dacht ik echter: waarom ook niet?

Is het mogelijk dat een vrouw straks de gelukkige is? “Natuurlijk. Ik was vorig jaar nog verliefd op een vrouw, en daarvoor is het ook een aantal keren voorgekomen. Mannen maken echter toch net wat meer kans.”

Betaalt hij dat huwelijk eigenlijk zelf? “Nee, natuurlijk niet“, schatert hij.

Foto: RTL/William Rutten

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen