Gordon belooft Nederland mooiste tv-huwelijk ooit

Geplaatst op Wed 09 Aug 2017 om 14:24

De finale van zijn nieuwe RTL 4-programma Gordon Gaat Trouwen brengt Nederland het mooiste tv-huwelijk dat ons land heeft gekend. Dat zegt Gordon in weekblad Weekend. Gordon denkt dat Nederland met grote ogen zal kijken naar zijn huwelijk. “Ik denk dat mensen al helemaal gek worden als ze alleen maar die locatie zien. Het wordt het mooiste huwelijk dat Nederland ooit te zien gaat krijgen op televisie, met alles erop en eraan. Het wordt groter dan groots“, legt de entertainer uit.

Na jaren heeft Gordon eindelijk ja gezegd tegen de programmaformule. “John de Mol en Erland Galjaard hadden al tien keer aan me gevraagd of ik dit programma wilde doen, maar ik dacht: dat ga ik zeker niet doen, ik laat echt niet zo diep in mijn privéleven kijken.

Toch ging hij overstag. “Twee maanden geleden, toen ze weer aan me vroegen of ik in een tv-show op zoek wilde gaan naar een nieuwe liefde met een huwelijk als doel, dacht ik echter: waarom ook niet?

Is het mogelijk dat een vrouw straks de gelukkige is? “Natuurlijk. Ik was vorig jaar nog verliefd op een vrouw, en daarvoor is het ook een aantal keren voorgekomen. Mannen maken echter toch net wat meer kans.”

Betaalt hij dat huwelijk eigenlijk zelf? “Nee, natuurlijk niet“, schatert hij.

Foto: RTL/William Rutten
33 Reacties op “Gordon belooft Nederland mooiste tv-huwelijk ooit”


 1. graaier

  Een paar maanden daarna is hij weer ziek, zwak, misselijk, geestelijk (nog meer) in de war en heeft hij psoriasis als nimmer tevoren.

 2. NV-H

  Dat is onmogelijk met zijn lelijke kop

 3. robb

  Die man is helemaal ontspoord of het is doorgestoken kaart .

 4. graaier

  @robb

  Hahaha!

  Of beiden!

 5. Krezus Jistus

  Hoe kun je met zo`n lelijk karakter denken dat je iets moois tot stand zult brengen?

  Einstein zei ooit: Only a life lived for others is a life worthwhile. Dat geldt dus niet voor Gordon, die uitsluitend aan zichzelf denkt.

 6. piet

  Deze gek kun je toch niet serieus nemen. Ander in de zeik zetten en zelf kan ie niks hebben.Die grote maat van hem Joling met die smerige lach is geen cent beter.

 7. Walter

  Op welke datum is dit huwelijk?

 8. Peter Poot

  ..zei de narcist…

 9. Pauline25

  Rtl4 is een baggerzender en daar past Gordon goed bij. Jaja allemaal voor een heel dik salaris, allemaal nep en doorgestoken kaart. Ze hebben kandidaten van Tinder gehaald om de “show” te redden. Hoop dat ie jammerlijk mislukt, er geen hond naar kijkt en dit wanstaltig met zichzelf ingenomen persoon lekker gaat emigreren naar zuid Afrika b.v.

 10. anonymous

  Tinder?, ik wist niet dat Gordon bekeerd was tot de damesliefde…

 11. ZY

  Ja en 1 week later scheiden
  en weer een uur uitrekken voor een gordon interview
  waarin hij weer kan huilen en klagen dat iedereen gemeen tegen hem is

  Word tijd deze gifkikker ook verdwijnt
  Iemand midden in zen gezicht uitlachen is geen talent
  Het is een vreselijke nar dit gezwel

 12. Mediaprak

  Lijdt Gordon aan Tumpmania?

 13. Enzo Voort

  Het mooiste huwelijk en binnenkort de lelijkste scheiding. ZIjne schijnheiligheid kan nog geen twee maanden een relatie volhouden.

 14. Graaf Volkert

  Lekker belangrijk.
  Zijn er serieus mensen bij die dit willen zien?
  Niet te hopen…

 15. Papegaaitje leef je nog.

  Moet Gordon langzamerhand niet tegen zichzelf worden beschermd? Misschien ook een leuke programma formule : zoek de narcist.

 16. frans

  Opzouten met die Gordon

 17. Hooftstraat

  Whahahaha Gordon, het leven moet wel heel zwaar voor je zijn, zo erg dat niemand vrijwillig met je wil daten, je krijgt veel mannen maar alleen tegen een behoorlijk vergoeding. Dit programma zit niemand op te wachten er wordt op een tenenkrommende manier heel vermeld maar je voelt de bui al hangen, 400 duizend kijkers. Goor ik hoop echt dat een keer de spiegel pakt sabbatical van 1 jaar neemt en de reis naar binnen maakt, ook jij verdient liefde en er is op deze wereld wel iemand voor jou.

 18. aammehoela

  Dit huwelijk, trouwens een belediging voor hen die het huwelijk serieus nemen, is natuurlijk te triest voor woorden en kun en mag je niet serieus nemen. Uiteraard wordt dit programma door ons geboycot. Walgelijk format, en hoe kun je nou van iemand houden als je al honderden “gasten” al van achteren heb genomen of zelf van achteren ben genomen. En vrouwen die hier in willen trappen verdienen totaal geen aandacht op tv. Deze vrouwen moeten naar een psychiater toe.
  Welke vrouw wil nu een vent die het al met honderden mannen heeft gedaan.

 19. Floddero Flunk

  Tv-huwelijk? Woeehahaha. Dat wordt ongeveer 150.000 kijkers. Wie kijkt er nog normale tv tegenwoordig?? :D

 20. Chriz

  Past precies op rtl4 dit soort troep. Wie wil nou met Gordon?
  Ik vrees wel veel kijkers…. (ramptoeristen).
  RTL voor al uw bagger..

 21. Rik

  Ik geloof Gordon helemaal. Hij maakt zich er hier niet makkelijk vanaf. Kosten noch moeite gespaard. Dit gaat voor impact zorgen.

  Wat ik jammer vind, is dat het weer de toeters en de bellen zijn die glimmen en fonkelen zodat het er prachtig en groots uit zal zien, de inhoud komt blijkbaar op de 2e plaats. Dat merk ik om me heen steeds vaker. Eerst beginnen aan de uiterlijke schil, die moet ons doen juichen en overtuigen en als laatste de eigenlijke boodschap erin gieten, vaak een rammelende content. Holle hulzen. Uiterlijk vertoon, de happy filter op social media.

 22. critikast

  Bij voorbaat al misselijkmakende televisie gemaakt door een misselijkmakende schertsfiguur !

 23. Lorelei Johanson

  Wat weet zo iemand nou over schoonheid? Mooi zit er écht niet in, bij dat ordinair stuk proleten-verdriet. En dan nog wel het “mooiste” tv huwelijk. Hij en Joling zijn gewoon de “mannelijke” Patricia en Patty: niets kunnen, altijd aan het bitchen en afgeven op anderen. Vandaag weer beste vriendinnen, morgen weer de grootste vijanden. En dat allemaal onder het “genot” van ordinaire pornonagels en hairextentions en truttige scheldpartijen. Gatver. Mogen we kotsen van die “getalenteerde” has-beens die nog erger zjn dan kakkerlakken? Die gaan ook nooit weg.

 24. Flits Bom

  Hij begint hoe langer hoe meer op Trump te lijken met zijn narcistisch gelul.

 25. Flits Bom

  Hij begint hoe langer hoe meer op Trump te lijken met zijn narcistisch gebazel.

 26. Anonymous

  Laat The Donald dat maar niet horen.

 27. tsicsaR

  er is maar é’en the DOnald en dat is een mother fucken’eend……

 28. tsicsaR

  Hey PUBER , ga wat nuttigs doen.
  Ga je moeder helpen met afwassen , of boodschappen.
  Ga puistencreme kopen.
  ga lekker vieze filmpjes kijken , in plaats van hiet je onzen te verkopen en je verveling te uiten onder een anders naam.

 29. Annoniemus

  Hij heeft ook al eens belooft om te emigreren , maar hij zit hier nog steeds !!!!

 30. Mike

  Mag deze psychopaat nu eindelijk eens van de buis?

 31. Luuk

  Als die strontvlieg dood ga hang ik de vlag uit, wat is het heerschap rot tot op zijn bot.

 32. Peter Poot

  Grootheidswaanzin is best wel een ziekte…

 33. Noëlla

  De kandidaten zijn allemaal dertigers, modellen en wannabe acteurs ingeschreven bij een castingbureau.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.