Gijp wil Peter R. de Vries niet op tv als voetbalanalist

Geplaatst op Sat 12 Aug 2017 om 16:05

René van der Gijp vindt het geen goede ontwikkeling dat Peter R. de Vries nu ook al op televisie komt als voetbalanalist. Dat gaf hij vrijdagavond aan in Voetbal Inside. Ondanks de Peter R.-moeheid in Nederland, sleept de misdaadjournalist het ene na het andere televisie-optreden binnen. Zijn nieuwste klus is over voetbal babbelen bij Veronica en dat gaat Van der Gijp een stap te ver. “Peter moet ook een keer tegen zichzelf in bescherming genomen worden natuurlijk“, zegt de RTL 7-ster.

De Vries voelt zelf niet aan dat het iets too much is, aldus Van der Gijp. “Het zou wel handig zijn als hij mensen in zijn omgeving heeft die zeggen: ‘Doe dat nou niet, sla eens wat af.’”

Van der Gijp vindt De Vries helemaal niet geschikt als voetbalanalist. “Wij hebben het hier ook geprobeerd hoor met mensen die niet uit de voetballerij komen, maar daar zijn we snel mee gestopt.”

Johan Derksen: “Ik moet wel zeggen: je kunt haast geen zender vinden ’s avonds waar Peter niet in beeld is. Waar hij het ook over heeft, hij blijft wel altijd overeind.”

Van der Gijp: “Hij blijft wel overeind, maar ik vind het wel altijd het mooiste als hij het over zijn eigen vakgebied heeft. Dan vind ik hem echt sterk. Dan heeft hij echt knowhow, maar over voetbal… Kom op, man.”

Lees ook:  Kritiek op Peter R. de Vries als voetbalanalist op tv (deze week)

Foto: RTL
32 Reacties op “Gijp wil Peter R. de Vries niet op tv als voetbalanalist”


 1. lvs2015

  De Vries snabbelt alleen maar. Dat is de enige reden dat hij overal zit. Het is echte TV hoer die zolang het betaalt op de buis verschijnt voor wat cafe borrelpraat dat hij als vakkennis verkoopt.

 2. lvs2015

  De Vries snabbelt alleen maar. Dat is de enige reden dat hij overal zit. Het is echte TV aandachts….. die zolang het betaalt op de buis verschijnt voor wat cafe borrelpraat dat hij als vakkennis verkoopt.

 3. Hopjesvla

  Vooral een aandachtsprobleem die de Vries. Vreselijke zelfingenomen kwal, bah.

 4. darius

  Kijk uit wat je zegt. Peter zet je zo neer als pester, fascist, haatzaaier, islamofoob.
  Peter, ons nationale geweten, weet zelfs zijn contacten met criminelen nog af te doen als werk.

 5. Gonzo

  Volkomen gelijk, de PR zijn kop komt te vaak op tv.

 6. anoniem

  Het ergste van dit allemaal is dat dit een van de wat minder fascistische Nederlanders is, die links Nederland een beetje voor schut lijkt te zetten.

 7. age

  Wat voegt die Rene van der Gijp toe met zijn verhalen : ‘In mijn tijd Johan, hi hi hi’??
  Peter R de Vries bewijst dat ieder die de mond open kan doen (bij VI) voetbalanalist kan worden en beter dan psychootje van der Gijp.

 8. Paut Pielusma

  Zelfs mensen die nergens verstand van hebben komen opdraven bij de commerciëlen, het wordt nu echt teveel. Opsluiten die PRdV en de sleutel zoek maken.

 9. Anonymous

  Helaas heeft Gijp niets te willen.

 10. NH-V

  Beide geen verstand van voetbal.

  de pot verwijt de ketel dat die zwart ziet

 11. sammy

  svp geen PRDV,

  misschien henny huisman, Umberto tan,
  of patty brard,katrien keyl .,of erica Terpstra,hanneke groenteman,
  ja heerlijk,keus genoeg uit de soepkippen.
  vooral vrouw,en met een afwijking,dus…keus genoeg,
  of met kleurtje?
  nemen we silvana s

 12. Luuk

  Peter Sellers speelde eens de rol van een gestoorde tuinman, Changie, doet veel denken aan De Vries. Kom op zeg, een misdaad-verslaggever die goede vriendjes was met een gore beroepscrimineel Van Hout en meer van dat uitschot die tot over zijn oren in drugs handelden en jonge onschuldige mensen de dood injoeg voor geld. En dAr mee omgaan als popie Jopie zo stuk stront is ook De Vries, niets meer en minder een stuk stront van het zuiverste soort dat is De Vries. Misschien stoppen zijn criminele vriendjes ooit nog een spuit heroine in de reet van zijn kleinkinderen, kijken waar hij dan blijft met zijn stomme gelul. Misselijke vent, ieder fatsoenlijk mens zou zelfs niet in de buurt van zo rat gesignaleerd willen worden, zegt wat over de smeerlappen van tv programma’s die dit sruk verdriet steeds uitnodigen voor veel poen.
  Ja voor poen doen we alles en als mijn kinderen niet het slachtoffer worden van drugshandelaren kijk ik toch vrolijk de andere kant op.

 13. achtmet

  gelijk Gijp ! Bij Peter r doen je oren zeer van het gebler …pff Maar als je je voordoet als Ajax supp. kom je natuurlijk op de buis gezien zijn vele vage vriendjes die hij daar opdoet …Hij heeft net zoveel verstand van voetbal als een kip van een haas vangen

 14. X

  WZAWZDB 😂😂😂

 15. Harry B

  Voor de Vries een goudmijntje. Per aflevering € 2500. Per week € 5000. Per maand € 20000. En dat voor twee avondjes zeuren per week (anderhalf uur).
  En dat ook bij Jinek, Bouelvard, Pauw en DWDD.
  Met als item: Die-Wilders.

 16. Anonymous

  @ Harry B

  Niet zeiken. Hij wórdt gevraagd.

 17. Ka

  Slimme manier van zaken doen. Geen personeel en bijna geen onkosten. De V is een harde werker en verdient het. Daarnaast komt hij op voor de zwakkeren. Gordon verdient het trouwens ook.
  Las net ergens dat Bruno Mars een miljoen gedoneerd heeft aan een goed doel. Wanneer doet madame Beyonce dat ook?

 18. Anonymous

  @ Ka

  Een échte filantroop maakt dat nimmer bekend.

 19. Duma

  @Anonymous
  Sun 13 Aug 2017 om 9:59

  Rot op, zeikerd. Je kunt je eigen definitie van ‘filantroop’ verzinnen, maar zo werkt het niet.

 20. Anonymous

  @ Duma

  Het is zoals ik het zeg.

 21. Ka

  @Anonymous, de filantroop hoeft dat ook niet bekend te maken maar de ontvanger maakt het wel bijna altijd bekend. Dus als er niet gedoneerd wordt kan er ook door niemand wat bekend gemaakt worden.
  Ik vind dat als je jaren aan het publiek verdiend hebt je ook in tijd van nood moet helpen.

 22. Anonymous

  @ Ka

  Het wordt ook niet bekendgemaakt door de ontvanger, als de gever dat niet wil.
  Je kunt dus beter je verdere conclusies voor je houden.

 23. Ka

  @Anonymous, ben jij soms bang omdat jij niet aan jou medemens denkt?
  Maak het maar bekend en verschuil je niet achter drogredenen…
  Je kan al dat geld straks toch niet in je graf meenemen. :)

  Wie de schoen past trekke hem aan, Anonymous!

 24. Duma

  Ka, je hebt te maken met een trol. Je kunt nog zoveel tegenwerpen, hij blijft toch volharden in zijn gelijk. Niet omdat hij denkt daadwerkelijk gelijk te hebben, maar in de eerste plaats om te trollen.

 25. Balou

  De Vries is Wilders demoniseur 1e klas. Als er een aanslag op Wilders komt is prdv daar mede debet aan.
  Nog een grote reden behalve zijn gekwal om hem uit de media te willen!

 26. klara

  Rene heeft gelijk !!!!!!

 27. Anonymous

  Duma zoekt medestanders op het internet!
  Echt kňeusjesgedrag.

 28. dr.phil

  Jullie zijn allemaal mietjes

 29. aammehoela

  Ach ja, Veronica en CL-voetbal. Ik kijk nooit naar de voorbeschouwing (ook niet indertijd bij de NOS), kijk wel de 1e helft. In de rust zap ik naar een andere zender of doe ik wat anders om vervolgens de 2e helft te kijken. Meestal kijk ik nog wel de nabeschouwing maar als de reclame begint ben ik weg. Ik heb me teveel kapot zitten ergeren aan acht minuten reclame, 2 samenvattingen binnen 5 minuten, 8 minuten reclame, 5 minuten voetbal, 8 minuten reclame en dan weer 5 minuten reclame. Resultaat: bij de NOS was de uitzending om 23.25u klaar, nu pas om 23:50. Daarom kijk ik gewoon naar Pauw als die begint of Jinek uiteraard. Ik begin die reclame zo te vervloeken dat ik dus weinig of niets hoor van de analisten. Dus het boeit me niets dat Petertje daar gaat zitten.

 30. tja tja

  varken eet geen varken

 31. Mario

  Aub die vent van de tv af. Zelf ingenomen kwal die overal zijn lul inhangt. Weg met die vent.

 32. Jan

  Nederland is PRDV-moe, waarom blijven de zenders hem toch opvoeren. Weg met die vervelende kwal.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.